Aranılan kelime: C
|
|
Yapimcinin açiklamasi: Webwizturk tarafindan gelistirilen bu eklenti webwiz forumlarinin 8.05 versionunda test edilmistir kurulumu icin host ayarlarinizi yapmaniz yeterlidir.
SEO - ARSIV scripti. CopyRight Webwizturk.com =) Rakkoc88 || RK88 (RECEP AKKOC since 1988) www.webwizturk.com Webwiz'n Turkiyedeki gercek yardimlasma ve gelistirme platFORUM'ua Bu eklentinin icin ilk forumun domain'in root kismina 404.asp dosyasini ve file klasorunu koyunuz. bundan sonra serverinizdaki yonetim panelinden HATA sayfalarini aciniz. Sonra Web Dizinleri bolumunden hata sayfalari sekmesine gelin ve 404 hatasina gelin. tanitim tipi olarak URL yi secin ve dosya olarak /404.asp yaziniz. simdi 404 yonetimini asp ye devrettiniz. ama asp nin db bilgilerinizi okuya bilmesi icin bir ayar daha gerekli. Setup.asp dosyasindan webwizforumun db ayarini yapar gibi bu islemi yapabilirsiniz. birazda kisisellestirmek gereke bilir die dusundum ve detay.asp dosyasini yaptim. Gule gule kullaniniz.
|
Hit:
826 | Boyut:
23,6 KB | Telif:
webwizturk.com
| Eklenme:
13 Şubat 2007, Salı
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 38
|
|
Hata Bildir |
Yorum Yaz/Göster (6) | Tavsiye Et
|
|
- |
|
Yapimcinin açiklamasi: * mySQL ve msSQL veritabani sistemleri destegi eklendi.
* Kategori, forum ve konu adlari, ilgili adreslerde gösterilmeye baslandi.
* Bu isimleri otomatik olusturan fonksiyonlar eklendi.
* Dil dosyasi ile yerellestirme kolaylastirildi.
* Parola korumali forumlar gizlenmeye baslandi.
* HTML kodlari temizlenerek, mesajlar daha temiz gösterilmeye baslandi.
|
Hit:
1010 | Boyut:
12,5 KB | Telif:
Murat Yavuz
| Eklenme:
13 Şubat 2007, Salı
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 58
|
|
Hata Bildir |
Yorum Yaz/Göster (2) | Tavsiye Et
|
|
- |
|
|
Güncelleme (v3.0): Emlak2bin.Com un en son halidir. Hiç bir yerinde de Encript kullanmadim bu sefer. Istediginiz sekilde kullanabilirsiniz.
Güncelleme (v2.0): Güvenlik açiklari ve bazi sorunlari giderilmis hali.
Yapimcinin açiklamasi: Tam bir emlak scripti. Yönetim paneline kullanici adi: "admin" sifre "12345" olarak girebilirsiniz. degistirmek için admin klasöründeki "sifre_kontrol.asp" dosyasinin içindeki su satira müdehale edin: kullanici_adi ="admin" and sifre = "12345"
CDONTS bileseni ASP Upload bileseni ASP Jpeg bilesenleri kullanildi.
|
Hit:
18854 | Boyut:
743,7 KB | Telif:
Gökhan Gökmen Korkmaz
| Eklenme:
12 Şubat 2007, Pazartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 1530
|
|
Hata Bildir |
Yorum Yaz/Göster (164) | Tavsiye Et
|
|
- |
|
Yapimcinin açiklamasi: Sitenizde bazi yerleri sifreli mi yapmak istiyorsunuz. Tam size göre bir uygulama. sayfalariniza include edin ve sayfaniz sifreli olsun. test için sifre=123456
|
Hit:
1601 | Boyut:
359 Bytes | Telif:
Tayfun Etin
| Eklenme:
11 Şubat 2007, Pazar
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 86
|
|
Hata Bildir |
Yorum Yaz/Göster (3) | Tavsiye Et
|
|
- |
|
|
Yapimcinin açiklamasi: Çok güzel ve sade güvenli ASP tabanli bi forum, kurulumu çok kolay dosyalari FTP ye yüklüceksiniz hepsi bu sonra ne yapmaniz gerekli oldugu BUNU MUTLAKA OKUUUUU.txt dosyasinin içinde yaziyor.
|
Hit:
1415 | Boyut:
163,5 KB | Telif:
Philboard (Geliştirme: W1L3D4)
| Eklenme:
10 Şubat 2007, Cumartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 101
|
|
Hata Bildir |
Yorum Yaz/Göster (8) | Tavsiye Et
|
|
- |
|
Yapimcinin açiklamasi: Bu script ile baska web sayfalarindan video linkini ekleyerek video yu kendi sayfanizda gösterebilirsiniz.Admin paneli , yeni video ekleme , düzenleme , silme vs gibi islemler yapilmaktadir.Sunu belirtmek isterim ; indirmeis oldugunuz scriptte tasarima önem vermedim.Neticede birçogunuz scripti kendine göre degistirecegi için , sizlere ikinci bir zahmet çiksin istemedim.Hem sayfalariniza entegre etmekte kolay olur sizin için.
Hiçbir kurulum bilesene gerek duymamaktadir.Scripti yazarken tarihleri formatlama amaciyla , mydesign haber sisteminden yararlandim.
|
Hit:
2552 | Boyut:
23,3 KB | Telif:
Serkan TOGAL
| Eklenme:
8 Şubat 2007, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 188
|
|
Hata Bildir |
Yorum Yaz/Göster (12) | Tavsiye Et
|
|
- |
|
|
Basarili bir hazir site uygulamasi. Web tabanli yönetim bölümü ile her türlü degisikligi online olarak yapabiliyorsunuz. MSSQL ve MYSQL veritabanlarina destegi bulunuyor. Kolayca degistirilebilir arayüzü ile devamli ayni görüntüyü kullanmak zorunda kalmiyorsunuz.
|
Hit:
1827 | Boyut:
874,7 KB | Telif:
Host Forest
| Eklenme:
7 Şubat 2007, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 120
|
|
Hata Bildir |
Yorum Yaz/Göster (3) | Tavsiye Et
|
|
- |
|
Yapimcinin açiklamasi: Hos görünümlü, basit bir hazir sit uygulamasi. Kurulumunu kolay bir sekilde yapabilirsiniz.
|
Hit:
1170 | Boyut:
43,7 KB | Telif:
Anonim
| Eklenme:
7 Şubat 2007, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 73
|
|
Hata Bildir |
Yorum Yaz/Göster (6) | Tavsiye Et
|
|
- |
|
|
Yapimcinin açiklamasi: Süper bir galeri yazilimi direk veya frame ile kullanabilirsiniz sadece .jpg-.gif uzantili dosyalar upload edilebilir asp-php-exe uzantili dosya upload edilemez.(güvenlik nedeni ile)
|
Hit:
3782 | Boyut:
82,2 KB | Telif:
EfesTECH
| Eklenme:
6 Şubat 2007, Salı
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 237
|
|
Hata Bildir |
Yorum Yaz/Göster (13) | Tavsiye Et
|
|
- |
|
Yapimcinin açiklamasi: Tasarimini kendimin yaptigim bi eglence sitesi ama içinde neler var bir görseniz videosundan tutun oyun,topllist,müzik,e-kart ve sayamadigimdahaneler neler hepside dolu dolu.Örnegin oyunlarda 200 küsür oyun var müziklerde 300 sarkici var 2000 tane parçasi var yani hostinginize atin ve gerisine karismayin.
|
Hit:
2822 | Boyut:
1,7 MB | Telif:
Onur Yıldırım
| Eklenme:
6 Şubat 2007, Salı
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 198
|
|
Hata Bildir |
Yorum Yaz/Göster (21) | Tavsiye Et
|
|
- |
|
|