-Gizle-

-Gizle-
ASP,ASP Scripts,ASP Download, Web Hosting, Asp Hosting
ANASAYFA | FORUM | SİTENİZ İÇİN | REHBERLER | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | HOSTING | İLETİŞİM
// 28 Nisan 2024, Pazar / İstatistikler / Puan Sistemi
Arama:

// ÖZELLEŞTİR / Bilgi

E-posta:
Şifre:
Beni Hatırla
| Şifremi Unuttum


Türkçe PHP Kaynağınız   Türkçe JAVASCRİPT Kaynağınız
// SİTELERDEN HABERLER >> Tüm Haberler
// GÜNCEL HABERLER / Kaynak: NTVMSNBC
>> Bayramınız kutlu olsun (1 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> JAVASCRİPT İndir ve JQUERY içerikleri (0 yorum)
>> ASP İndir -- Forum bölümü (11 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> Antarktika'da bilimsel istasyon kuracak
>> Ürettiği en büyük roketi fırlattı     
>> Yaşam süresi 6 yıl uzadı
>> ‘Hack Kuzey Kore’nin işi’
>> BlackBerry geri döndü
// EN YENİLER
Adı Hit
Coder News Script (tr) 12
Sayfalama Scripti Classic Asp (tr) 235
E-Ticaret Scripti (Açık Kaynak Kodlu + PayTR Sanal Pos + NetGSM Sms + Yurtiçi Kargo Entegrasyonlu) (tr) 751
Main4 Firma Scripti (tr) 613
Üyelikli Not Defteri (tr) 384
Kişisel Blog Scripti (tr) 411
Win11 ve Win10 Hazır Web Sitesi Portalları (tr) 612
E-Firma Rehberi (tr) 94
W3 Link Sistemi (tr) 124
Burs Dernek Başvuru ve Öğrenci Yönetim Sistemi (tr) 160
 
 
// EN POPÜLER
Adı Hit
Hazır Site v2.2 (tr) 98007
Web Wiz Forums v9.69 (ing) 28122
ASP Kitapçığı (tr) 20567
HG Üye Sistemi (tr) 17417
Tanıtım Sitesi v2.2 (tr) 17031
MyDesign Haber Sistemi v0.7 (tr) 15643
MyDesign Ziyaretçi Defteri v1.7 (tr) 14762
JoomlASP v1.0.3 (tr) 13892
PD Portal Access v4.0 (tr) 13219
E-Ticaret (tr) 12237


 EN POPÜLER 100 İçerik


RSS

Add to Google


MaxiASP
Karakalem
VDA Digital Agency
Hosting Sözlük
 

 Arama // Gelişmiş Arama

Anasayfa >> Arama



Aranılan kelime: tema

TürkForum SkyTheme (tr)     İndir 


Yapimcinin açiklamasi: Güzel bir TürkForum temasi.

Hit: 393 | Boyut: 98,7 KB | Telif: SnnX | Eklenme: 16 Şubat 2009, Pazartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 12

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (0) | Tavsiye Et

-

CCP Yeni Tema - HKA (tr)     İndir  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Yapimcinin açiklamasi: CCPortal kullanicilari için yeni sade bir tema daha (HKA). Temayi www.bayatkoyu.net adresinden test edebilirsiniz. Sitedeki diger temalarda yakinda aspindir'e eklenecektir. Dosyayi winrar dan çikarttiktan sonra tema klasörünü (HKA) oldugu gibi hostunuzdaki "Temalar" klasörünün içine atin. Sonrada sitenizin admin panelinden temayi sitenize ekleyebilirsiniz. Kolay gelsin... :)

Hit: 543 | Boyut: 77,6 KB | Telif: HAkanHK | Eklenme: 10 Şubat 2009, Salı
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 12

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (0) | Tavsiye Et

-


ShN! Defter v2.0 (tr) (Güncellendi)    İndir  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Güncelleme (v2.0):
2. versiyonunda güvenlik üzerinde durdum. Güvenlik kodu ve mesajlarin admin onayli olup olmamasini ayarlayabiliyorsunuz (gerekli açiklama .txt de yaziyor). Hatalar giderildi..
Tasarim olarak vBulletin Default tema ya benzedi biraz ama hos gözüküyor.. Yapmaniz gerekenler Kurulum & Kullanim.txt yaziyor. Tavsiye ya da hatalari (bug) lütfen burda belirtiniz.. Kolay gelsin.

Yapimcinin açiklamasi:
DIgerlerinden asagi kalir yani olmayan ziyaretçi defteri scriptim. Tarafimdan yaklasik 3 saatte yazilmistir.. Özellikleri: * Basarili Tasarim, * Ziyaretçinin IP sini kaydetme, * Editörlü Mesaj yazma bölümü, * Yönetim Paneli & sifreli :) * Veriler sayfaya replace ile yazilmaktadir.. XSS Açigi yoktur. Veritabani yolu ve Yönetim Paneli Sifresini degistirin ve sunucunuza yollayip yazma izni verin. Baska biryeri degistirmenize gerek yoktur.


Hit: 2806 | Boyut: 90 KB | Telif: ShN! | Eklenme: 10 Şubat 2009, Salı
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 188

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (5) | Tavsiye Et

-

Blogsa.NET (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Blogsa Bülteni Blogsa.NET 2008 yili Kasim ayi itibari ile Blog sistemleri arasinda yerini almistir. Pek çok sisteme alternatif, ötesinde ise diger sistemlerin yaninda öncü bir bir sistem olma hedefindedir. Açik kaynak (Open Source) bir proje olma özelligi tasimaktadir. Herkes tarafindan gelistirilmeye açik öneri, istek ve sikayetlere açiktir. Kodlama hususunda Asp.NET ve C# kullanilmistir Veritabani Default olarak MsSql ayarlidir. SilverLight gibi yeni teknolojilere uyumlu ve entegrasyonu kolaydir. Insanlar bu sistemi kurup kullanmaya basladiklarinda zorlanmamalari için kullanilabilirlik açisindan gelismis bir sistem olusturma hedefindeyiz. Tercih meselesinde Neden? Blogsa.NET sorusuna cevaplarimiz gayet açiktir; Genç Gelistiriciler, Yeni fikirler, Olani gelistirme, Daha stabil bir sistem var etme çabasi ve daha teknik olarak hiz, güvenlik, destek, kullanilan platformlarin ve seçilen dillerin gücü öte yandan bu özelliklerde ülkede ilk olma ve dahasi� Yapilanlar için sunlari basitçe sayabiliriz; Blogsa 1.0 Beta 1 * Yazi, Sayfa, Link, Kategori, Etiket ekleme seçenekleri * Istenilen yaziya yorum yazabilme * Yazilara yorum yapilabilme özelligi verme ve kaldirma * Yazilari etiketleme * Yazilara çoklu kategori sistemi * Yazilarin okunma sayilarinin görülebilmesi * Düzenlenebilir ve degistirilebilir tema seçenekleri * Dil seçenekleri ve dil degistirme eklentisi, dil seçeneklerini artirma * Eklenti sistemi * Gelismis yönetim paneli ve düzenleme seçenkleri Gelecek için neler planliyoruz; Beta asamasi geçene kadar haftada 1-2 güncelleme olacaktir. Bu güncellemeler yani sira kodlara açiklama satirlari, videolu egitimler, resimli ve yazili egitimler eklenecektir. Kullanicilarin destegi ile eklentiler gelistirilerek bunlarin yayinlanmasi için bir havuz olusturulacaktir. Dil destegi hususunda ise genis bir alana yayilma hedefindeyiz. Blogsa.NET ekibi olarak insanlarin en rahat ve bir blogdan bekledikleri her seyi saglamak hedeflerimizden birisi. Ve diger sistemlerden Blogsa.NET e geçis asamasinda nasil bir süreç olacak; Mevcut veritabanlarini kullanabilecekler yada olusturdugumuz bir script ile veritabani senkronizasyonu ile diger veritabanlarindan verileri çok rahat bir sekilde Blogsa.NET in veri tabanina aktarabilecekler. Pekçok veri tabani ile çalisma özelligini de ileriki sürümlerde hayata geçirecegiz. Daha pek çok gelismeye ileriki zamanlarda deginecegiz. Gelisiyor, Gelistiriyoruz! Blogsa.NET ekibi

Blogsa'yi Internet sitenize kurmak için; * Host'unuzun Asp.net destekli oldugundan * Host'unuzun Mssql 2005 destegi verdiginden emin olun. Kurulum için Dosyalari sunucunuza göndermeniz yeterlidir. Ilk defa siteyi kurdugunuz için otomatik olarak Kurulum Sayfasina yönlenecektir. Eger otomatik bir yönlenme islemi saglanmadi ise site adresinizin sonuna "/Setup/" yazarak kurulum islemini baslatabilirsiniz. Bir hata olmasi durumunda sistem sizi bilgilendirecektir. Yönergeleri izleyip basarili bir sekilde kurulumu tamamlayin. Kurulumdan önce yapmaniz gereken açiklamalar kurulum esnasinda belirtilmistir. Yapmaniz gereken ayarlar Web.Config dosyanizdaki Mssql 2005 baglanti satirini düzenlemenizdir. Baska hiçbir ayar yapmaniza gerek kalmadan Web siteniz kurulacaktir. Eger Localhost'a kurulum yapmak istiyorsaniz Bilgisayarinizin Microsoft.Net Framework 2.0 ve Microsoft Sql Server 2005 Express Edition sürümüne ihtiyaci vardir. Bunlari bilgisayariniza indirip kurmaniz yeterlidir. Microsoft.Net Framework 2.0 için : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=tr Mssql 2005 Express sürümü için : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=220549b5-0b07-4448-8848-dcc397514b41&displaylang=en adreslerini kullanabilirsiniz. Bunlari kurduktan sonra dosyalarinizi C:\inetpub/wwwroot/blogsa.net/ dizinine atip http://localhost/blogsa.net adresinden kurabilirsiniz.


Hit: 1746 | Boyut: 856,4 KB | Telif: Blogsa.NET Ekibi | Eklenme: 22 Aralık 2008, Pazartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 53

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (6) | Tavsiye Et

-


AspDeSTeK.GeN.TR Forever Portal v1.0 (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Merhaba Bir Asp Portal Ile Sizlerleyim.. Site Genislik Ayarlarini Ayarlayabilme *Copyright'i degistirebilme *Duyuru Yapabilme *Tema degistirebilme *Dosya Yükleyebilme *Toplist *Forum Yönetimi (Vbulletin Tarzinda) *Galeri Yönetimi *Video Yönetimi *Haber Yönetimi *Dosya Yönetimi *Sayfa/Menü Yönetimi *Üye Yönetimi(Ban,Kayitli Üyeler,Site Sahibi Rütbeleri Vs..) *Dost Siteler Baglantisi Ekleyeiblme *Kelime sansürleme *Anket Ekleyebilme Silme Özelligi *Iletisim / Gelen Kutusu Baslica özellikller yukaridaki gibidir.

Merhaba Arkadaslar.AspDeSTeK.GeN.TR Forever Portal v1.0 Version Kurulum Bilgisi. Scriptimiz Tamamen Sifirdan Kodlanmistir.Herangi bir (ç)alinti yoktur.Portalimizin Özellikleri *Site Genislik Ayarlarini Ayarlayabilme *Copyright'i degistirebilme *Duyuru Yapabilme *Tema degistirebilme *Dosya Yükleyebilme *Toplist *Forum Yönetimi (Vbulletin Tarzinda) *Galeri Yönetimi *Video Yönetimi *Haber Yönetimi *Dosya Yönetimi *Sayfa/Menü Yönetimi *Üye Yönetimi(Ban,Kayitli Üyeler,Site Sahibi Rütbeleri Vs..) *Dost Siteler Baglantisi Ekleyeiblme *Kelime sansürleme *Anket Ekleyebilme Silme Özelligi *Iletisim / Gelen Kutusu Baslica özellikller yukaridaki gibidir. Bütüm Sifreler Aspdestek Tir Sitenin altinda Ufacik bir Copy Linki Bulunmaktadir Silen Arkadaslara hakkimi Helal etmiyorum Vaktim yok aylardir Ugrasiyorum bu script için .Su Zamanda Hiçkimse Bedava Portal Yazip Dagitmiyor artik. Lütfen sizde Kurallara Uyunki bedava Script Yapip Daha Çok Kullaniciya Ulastirayim.

Not:
Uygulamayi indirebilmek için yönlendiginiz adreste bulunan siteye üye olmaniz gerekmektedir. Bu sart uygulamanin yapimcisi tarafindan konmaktadir.


Hit: 1795 Telif: oguzkoc | Eklenme: 18 Aralık 2008, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 102

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (19) | Tavsiye Et

-

AspSitem AyYildiz v1.0 (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: Yeni bir sürümle karsinizdayiz yine ilk baslarda sadece AyYildiz sürümüne ek gelimeler olarak yayinlanir dedigimiz kodlarin üzerine istekler yönünde ek özelliklerde eklenince yeni sürüm olarak geçiriyoruz kayitlara. Yenilikler SEO404.asp Sayfasi ile linkleri arama motoru dostu (baslik_detay.html) seklinde yaptik eski 404 Sayfasida duruyor her ikiside calisacak sekilde yapildi Ajax li sayfalar dahada cogaltildi Google in indexlememesi gereken sayfalarin linkleri javascript ile yapildi bildigim kadari ile bu lunklere bakmiyor google cunku uye ol sayfasina oldukca kayit var google da Vip Olayi yapildi ancak sadece dosyalar için aktif su anda ilerki günlerde diger bolümlerede yapilabilir istekler dogrultusunda nedir derseniz üyelerden birini istediginiz gün sayisini vererek Vip üye yapiyor ve dosyalardan Vip dosyalar ekliyorsunuz sadece bu üyeler vip dosyalari görebiliyor üyeye verdügünüz gün yavas yavas bitiyor ve vip üyeligi sona eriyor Forum Temizlik Sistemi v1.1 Güven ATBAKAN (shibby) arkadasimizin yaptigi bu özellikte biraz gelistirilerek ve yeni özellik eklenerek eklendi yönetime Modüllere giris degistirildi üye olmayanlarda girebiliyor fakat yonetimden kapali ise sadece google in gezmesi için kisitli bir yere kadar ulasiyor (Resimler anasayfasina Resmi göster dediginde sadece üyeler için yazisi beliriyor) boylece üyelere kapali modülleride google amca görebiliyor Forumda cevap vermeye calistiginiz anda cevap sonrasi varsa konuda üst sayfalar ilk sayfaya dönmüyor artik cevap yaz tikladiginiz sayfa hangi ise ona yönlendiriyor sitemap.asp dosyasi eklendi bu dosya sayesinde sitemap.xml dosyasi hazirlayarak http://www.google.com/webmasters/sitemaps/login sayfasindan google a kayit ederek yeni açtiginiz bir sitenin indexlenmesinde google a yardimci kendi sitenize faydali oluyorsunuz Sitenin bir kismi tablo kodlarindan arindirildi div ile kodlandi zamanla tüm siteyi düsünüyorum Div ile kodlandigi için temalardaki styles.css dosyasinda degisiklikler var kendi temalariniz varsa onlara eklentiler yapmaniz gerekecek Froumdaki Foruma Açilan son 5 konu oldugu yere Benzer konular eklentisi yapildi forum anasayfasi ve forum kategorisinde son5 konuyu konu okuma sayfasinda ise Benzer konulari listeliyor Tüm site içinde geçen E-Posta (mail) adresleri formatlanip spam örümceklerine karsi koruma altina alindi Dosyalar yazilar haberler alt kismina son yapilan yorumlardan 5 tane listelendi + yorumlar linki ile tamamina erisim Ajax ile yapildi Dosyalar yazilar haberler alt kismina Bugün,Bu hafta,Tüm zamanar diye basliklar altinda [Çok Indirilen] - [Yeni Eklenen] - [Çok Yorumlanan] linkleri ajax ile yapildi Bazi sorgular Inner Join group By ve DISTINCT gibi deyimler kullanilarak kisaltildi ve performans kazanildi bu tür sorgular zamanla dahada çogaltilacaktir Sayfalama olan sayfalarda bazi degisiklikler yapilarak MYSQL için performans elde edildi yaklasik olarak 50000 kayit olan bir tabloda yaptigim denemede sayfa yorumlama süresi 0.90 saniyeden degisiklik sonrasi 0.12 saniye gibi bir fark elde etti sadece MYSQL için olmasi üzdü ama digerleri içinde çözüm ariyorum Üyelik paneli imza kismina editör eklendi Kafeterma.com da kullandigim aslinda kardesimin sitesi oldugundan onun için yazdigim sohbet scriptinide ekledim modül olarak yaklasik 2 yildir serveri yormayan oldukça janjanli (veritabani kullanmayan) serveri yormamasinin tek sebebide bu zaten kafetermada maksimum 50 kullaniciya kadar test edildi servere herhangi bir yükü olmamisti ( bakalim bunuda kaç kisi sahiplenerek veya üzerindeki mantikla oynayarak janjanlarini degiserek parayla ben yaptim diye satacak ) buna üzüldügüm için yayinlamamistim simdiye kadar zaten Editörde youtube ekle menüsüne Izlesene.com google videolari ekleme butonlari yapildi Editor resim paletine eger resim boyutlari veya herhangi bir resim köprüsü verilmez ise resimlere link ekleyerek boyutlarini küçülttüm + resmi büyütmek için tiklayin mesaji yazdirdim Sitede performans kazanmak için Sol blok ,Sag blok ,forum anasayfasi,dosyalar anasayfasi,yazilar anasayfasi,haberler anasayfasi Login.asp den ve menüler anasayfasi yönetimden olmak üzere Cache ( yedek ) mantigi kullanilarak Login sirasinda sadece bloklari ve yine Login sirasinda eger daha önceki Cache alinma süresi ayarlardan belirtilene denk veya büyük düsüyorsa forum haber v.s anasayfalarini DB klasörüne html kaynagi olarak Cache aldim ve ayarlardan açik seçildiyse gerçeklesen bu islem sonucu saydigim sayfalarin içeriklerini sadece include file="Habkategori.html" diye çagirdigindan dolayi büyük bir hiz elde etmis olduk Son anda yönetici arkadaslarla paylastigim bir program var onuda dosyalarin içine dahil ettim kendi klasöründe açiklama var Son saydigim özelligin eksileride var tabi nelerdir derseniz istatistikler blogu sadece her üye girisinde yeni kaynak kod yedek alinacagi için son giris yapan kisiyi sürekli veya son kayitlari misal su anda aktif üye sayisi gibi yerler su ana degilde son giris yapmis olan zamana denk gelecektir tabi çok giris çikis yapilan bir sitede farkedilmeyebilir bunlar ayrica En Sevilenler blogu normalde o andaki sayfaya göre kayit gösteriyordu bu ayar seçili oldugu zamanlarda varsayilani gösterecektir fakat elde edilen performansi düsününce bunlarii görmezden geleceginizden eminim baska özelliiklerde degisikliklerde var olabilir her yaptigim yeniligi aninda kayda almadigim ve beni oku dosyasini en sonunda yazdigim için aklimda kalanlar bunlar Ve beni oku dosyasida bitti kurulum detaylarini yazmadik ama eski sürümlerden farki olmasada yeni kullanicilar sitemizin menüsündeki Yardim Menüsü kaynagini kullanabilirler o menüyüde zaman bulup gelistiremedk ama en azindan kurulum asamasini anlatiyor Içerikte kurulumla ilgili tüm bilgiler mevcuttur. Ayrica forumlarimizdan her türlü destegi bulabilirsiniz.

Hit: 6283 | Boyut: 5,1 MB | Telif: aspsitem | Eklenme: 11 Aralık 2008, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 301

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (28) | Tavsiye Et

-


PD Portal Siyah Tema (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: Pordus siyah tema.

Hit: 1174 | Boyut: 447,3 KB | Telif: Serkan | Eklenme: 27 Kasım 2008, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 49

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (0) | Tavsiye Et

-

Pordus Portal Eflatun Tema (tr)     İndir  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Yapimcinin açiklamasi:
Pordus Portal sistemi için yapmis oldugum Vista görünümlü Eflatun temadir. Bu hazirlamis oldugum ikinci temadir. Devami gelecek ins. Sizlerin yorumlari bu açidan önemlidir. Lütfen temalarimizi degerlendirelim yorumlayalim.

Sikistirilmis dosyanin içerisinden çikan kurulum.txt dosyasinda yazmaktadir.


Hit: 778 | Boyut: 1,3 MB | Telif: Ömer Türk | Eklenme: 24 Kasım 2008, Pazartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 34

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (2) | Tavsiye Et

-


Pordus Portal Vista Tema (tr)     İndir  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Yapimcinin açiklamasi: Pordus Portal sistemi için yapmis oldugum Vista görünümlü temadir. Yakinda daha degisik temalar hazirlayip göndermeyi düsünüyorum. Sikistirilmis dosyanin içerisinden çikan kurulum.txt dosyasinda yazmaktadir.

Hit: 1600 | Boyut: 726,6 KB | Telif: Ömer Türk | Eklenme: 21 Kasım 2008, Cuma
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 66

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (10) | Tavsiye Et

-

MaxiSoft Radio v2.2 (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
MaxiSoft Radio nun yeni versionu olan v2.2 Çikti!!! v2 serisinin devamidir! Tasarimi ve tema özelligi gelistirilmistir.


Hit: 2131 | Boyut: 582 KB | Telif: MaxiSoft | Eklenme: 5 Kasım 2008, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 132

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (10) | Tavsiye Et

-

Sayfalar :  <<  < - 5 - 6 - 7 8 9  >   >>

ANASAYFA | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | REKLAM | DESTEKLEYENLER | İLETİŞİM
ASP İndir © 2001 - 2024 |

ASP İndir, Radore Hosting'de barındırılmaktadır.

Web Tasarımı: ASP İndir | Kodlama: Can "FiNaRFiN" HANHAN , Korkut TAHAOĞLU, Göktuğ İÇÖZ

Sitemize editör, ziyaretçi ya da üyelerimiz tarafından eklenen hiç bir veriden ayrıca tüm diğer site linklerinden, ASP İndir sorumlu değildir.

0,20 - #28.04.2024 02:24:01#