-Gizle-

-Gizle-
ASP,ASP Scripts,ASP Download, Web Hosting, Asp Hosting
ANASAYFA | FORUM | SİTENİZ İÇİN | REHBERLER | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | HOSTING | İLETİŞİM
// 16 Nisan 2024, Salı / İstatistikler / Puan Sistemi
Arama:

// ÖZELLEŞTİR / Bilgi

E-posta:
Şifre:
Beni Hatırla
| Şifremi Unuttum


Türkçe PHP Kaynağınız   Türkçe JAVASCRİPT Kaynağınız
// SİTELERDEN HABERLER >> Tüm Haberler
// GÜNCEL HABERLER / Kaynak: NTVMSNBC
>> Bayramınız kutlu olsun (1 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> JAVASCRİPT İndir ve JQUERY içerikleri (0 yorum)
>> ASP İndir -- Forum bölümü (11 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> Antarktika'da bilimsel istasyon kuracak
>> Ürettiği en büyük roketi fırlattı     
>> Yaşam süresi 6 yıl uzadı
>> ‘Hack Kuzey Kore’nin işi’
>> BlackBerry geri döndü
// EN YENİLER
Adı Hit
Coder News Script (tr) 12
Sayfalama Scripti Classic Asp (tr) 235
E-Ticaret Scripti (Açık Kaynak Kodlu + PayTR Sanal Pos + NetGSM Sms + Yurtiçi Kargo Entegrasyonlu) (tr) 751
Main4 Firma Scripti (tr) 613
Üyelikli Not Defteri (tr) 384
Kişisel Blog Scripti (tr) 411
Win11 ve Win10 Hazır Web Sitesi Portalları (tr) 612
E-Firma Rehberi (tr) 94
W3 Link Sistemi (tr) 124
Burs Dernek Başvuru ve Öğrenci Yönetim Sistemi (tr) 160
 
 
// EN POPÜLER
Adı Hit
Hazır Site v2.2 (tr) 98006
Web Wiz Forums v9.69 (ing) 28119
ASP Kitapçığı (tr) 20567
HG Üye Sistemi (tr) 17417
Tanıtım Sitesi v2.2 (tr) 17031
MyDesign Haber Sistemi v0.7 (tr) 15643
MyDesign Ziyaretçi Defteri v1.7 (tr) 14760
JoomlASP v1.0.3 (tr) 13892
PD Portal Access v4.0 (tr) 13219
E-Ticaret (tr) 12237


 EN POPÜLER 100 İçerik


RSS

Add to Google


MaxiASP
Karakalem
VDA Digital Agency
Hosting Sözlük
 

 Arama // Gelişmiş Arama

Anasayfa >> Arama



Aranılan kelime: resim

Ataccan E-ticaret scripti (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Ataccan eticaret scripti basit ve kolay kullanimli bir scriptir, kategori ve urun ekleme, alisveris sepeti, ürünleri detayli inceleme, siparis takip modulu, uye kontrol sistemi gibi bölümler içermektedir. tasarimda basit ve guncellemesi kolaydir.

connection.asp sayfasindan sql path belirtilir. ve site calisir. resim kalsörlerine yazma yetkisi verilmesi gerekmektedir.

Tek veya birkaç urunun satildigi bir sanal tükkan olusturmak için idealdir. (örnegin kampanyali ucuz ürünler) satin alma yordami da 2 basamatir bu da eft veya kapida odeme...


Hit: 657 Telif: Atacan | Eklenme: 30 Mart 2011, Çarşamba
Fiyatı: 45 TL | Puan: 0

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (4) | Tavsiye Et

-

Spacenuke v3.2.5 (tr)   Git  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Yapimcinin açiklamasi: Spacenuke v.3.2.5 Yayinda Spacenuke v.3.2.5 ile; 1-Haber sitesi 2-Video sitesi 3-Köy-Dernek sitesi 4-Kisisel site 5-Kurum sitesi 6-Resim-Galeri sitesi 7-Forum sitesi 8-Ilan sitesi 9-Okul sitesi 10-Belediye sitesi ve akliniza gelebilecek pek çok site yapabilirsiniz. Nasil olur demeyin, deneyin Size sadece su kadarini söyleyebiliriz ki; SPACENUKE kullanan Spacenuke hayrani olup çikiyor. Isterseniz birde siz deneyin :) Not: Uygulamanin yapimcisinin koydugu sart geregi yönlendiginiz siteye üye olduktan sonra uygulamaya ait dosyayi indirebilirsiniz.

Hit: 1147 Telif: Hace | Eklenme: 16 Mart 2011, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 0

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (2) | Tavsiye Et

-


E-ticaret v2.0 (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Ücretsizdir, isteyen istedigi gibi kullanabilir,emege saygim var diyorsaniz paypal araciligi ile [email protected] adresine istediginiz miktari gönderebilirsiniz.Hemen hemen olmasi gereken tüm özelliklere sahiptir.Tasarim çok iyi degil çünkü web tasarimindan anlamam, kod yazama isinden anlarim, elestirileriniz tasarim ile ilgili ise yapacak birseyim yok. Tasarim isinden anliyorsaniz benimle irtibata geçin, tasarimi daha iyi hale getirelim.

Hepinize selamlar, Ücretsiz E-ticaret yazilimidir. Sunucuda persits(aspupload,aspjpeg) ve dimac w3jmail bilesenlerinin kurulu oldugundan emin olun,veritabani olarak mysql veritabanini seçtim,google dan mysql u ücretsiz saglayabilirsiniz. Yazilimin hata vermeden calismasi için : 1-MySql ODBC 5.1 surucusu kesinlike sunucuda yada bilgisayarinizda (localhost için) kurulu olmasi sart 2-MySql veritabanina veri tabani ve tablolarini islemek için MySql klasöründen mysql_eticaret.sql dosyasini örnegin EMS MySql manager yada benzeri(navicat vs..) bir programla açarak mysql veri tabanina aktarabilirsiniz. 3-Mysql baglantisi için sifre:diler db:diler (degisiklik için ana islemler klasöründen sunucu_MySql.asp yi kendinize göre degistirmeyi unutmayin). 4-Yönetici bölümü için kendi site adresinizden ( localhost/magaza_islemleri) yönetici:diler sifre:diler 5-Magaza Ayarlari menusunden E-Posta ayarlarina girip kendinize ait geçerli bir e-posta adresi girin (e-mail islemlerinde hata almamak için sart) 6-Ayni menuden SMTP ayarlarini dogru sekilde yazin (e-mail islemlerinde hata almamak için sart) 7-MySql ODBC 5.1 surucusu kesinlike sunucuda yada bilgisayarinizda (localhost için) kurulu olmasi sart 8-Ürünlerin resimlerini eklemek için sunucunuzda yada bilgisayarinizda (localhost için) persits aspupload ve aspjpeg kurulu olmasi sart 9-PayPal islemleri için oncelikle kendinize ait bir paypal hesabi gerekmektedir(yurt disinda oldugum için türkiye islemlerini test edemedim,ayarlar fransa ya göre yapildi) ve odeme_secenegi.asp den paypal geri dönüsüm adreslerini kendi web adresinize gore ayarlamalisiniz.(http://localhost:8080/odeme_geri_donumu.asp ve http://localhost:8080/odeme_iptali.asp) satirlarini kendi web adresinize göre http://www.webadresim.com/odeme_geri_donumu.asp vs olarak degistirin ve shipToCountryCode = "FR" yerine PayPal turkiye kodunu kullanin. 10-Kredi karti ödemeleri yine odeme_secenegi.asp de ancak kredi karti ödemeleri için malesef bankadan pos hesabi gerekiyor ve bankanin verecegi bilgilere göre asp kodlarida degisiyor,kim hangi bankayi kullanir bilemem, dolayisi ile kodlamalar bos. Yazilimda hersey 100% sorunsuz çalisiyor diye bir garanti veremem,kendi bilgisayarimda ve bdiler.com adresinde test ettim,gözümden kaçan bazi istisnalar olmus olabilir,yazilimi ticari amaçla kullanacaksaniz güvenirligi tamamiyle size aittir. Kolay gelsin


Hit: 6433 | Boyut: 5,7 MB | Telif: Bülent | Eklenme: 27 Şubat 2011, Pazar
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 0

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (19) | Tavsiye Et

-

BŞ & UWN Ziyaretçi Defteri v2.3 (tr) (Güncellendi)    İndir  (Ekran Görüntüsü)


v2.3 Yenilikler
1. Hata giderildi.

v2.2 Yenilikler
1. Mesaj ekleyen kisinin IP numarasi yönetim panelinden görülebilir yapildi.
2. Yönetim panelinde mesaj ekleyen kisinin IP numarasini engellemek istediginizde yardimci olacak kisayol baglantisi yapildi.
3. Mesaj alanlarinda kisiye ait Facebook, Twitter ve Friend Feed baglantilarinin paylasilmasi özelligi saglandi.
4. Facebook, Twitter ve Friend Feed form alanlarinin yönetim panelinden özellestirilmesi saglandi.

v2.0 Yenilikler
1. Ziyaretçi defterinin tema sistemi degistirildi, yeni tema sistemine uygun 4 adet tema yapildi.
2. Yönetici giris, çikis islemleri tek bir sayfada toplandi.
3. Gereksiz kod temizligi ve kod iyilestirmeleri yapildi.
4. Mesaj yazarken puan verme olayi eklendi. Bu özelligi yönetim panelinden açip-kapatma sistemi eklendi.
5. Mesaj basligina ikon seçme sistemi eklendi. 7 adet ikon bulunmaktadir.
6. Yönetici olarak mesaja cevap verme özelligi eklendi.
7. Bir önceki sürümde eklenen uzun kelimelerin tasarimi bozmasini engelleme sistemine temaya uygun renk düzeni (scrollbar) getirildi.

v1.1 Yenilikler:
1. Güvenlik kodu sistemi degistirildi.
2. Mesaj bölümüne yazilan bosluksuz uzun kelimelerin temayi bozmasi engellendi.

Yapimcinin açiklamasi:
Ziyaretçi defterini kullanirken hiç zorlanmayacaksiniz. Çünkü bu ziyaretçi defterinde hiçbir kodlama bilgisi gerektirmeden tüm ayarlari web üzerinden gerçeklestirebiliyorsunuz. Örnek vererek açiklayayim. Sitenizde bu ziyaretçi defterini kullanmaya basladiniz diyelim. Hangi form alanlarinin açik yada kapali kalmasini istiyorsaniz yönetim panelinden seçmeniz yeterli olacaktir. Hatta form alanlarinda zorunlu veri girilmesini ayarlayabilir, istediginizi istege bagli form alani olarak belirtebilirsiniz. Bu ziyaretçi defterinde size yarayacak diger özellik ise istege özel form alanlari yapmaktir. 4 adet form alani bulunmaktadir. Bu form alanlarini istege göre ayarlayabildiginiz gibi, açik/kapali olmasini da ayarlayabilirsiniz ve ayrica bu 4 form alaninin zorunlu/istege bagli veri girilmesi özelligini de ayarlayabilirsiniz. Kisacasi her seyi yönetim panelinden kolayca gerçeklestirebiliyorsunuz. Örnegin, siteniz bir köy sitesi ve kodlama bilginiz yeterli degilse, bu ziyaretçi defteri isinize kesinlikle yarayacaktir. Çünkü ziyaretçi defterinizde bu isteginize göre degistirilebilir form alanlarini köy sitesinin hangi mahallesinde oturdugu seklinde ayarlayabilirsiniz. Baska bir örnek daha verecek olursam; bir okulun sitesine sahipsiniz ve bu ziyaretçi defterini kullaniyorsunuz. Ziyaretçi defterine mesaj yazacaklarin hangi sinifta oldugunu mesajlarda göstermek için bu degistirilebilir form alanlarini kullanabilirsiniz. Bu ziyaretçi defterinde ister mesajlarin direk eklenmesini yada mesajlarin yönetici onayindan geçtikten sonra eklenmesini saglayabilirsiniz. Bu ziyaretçi defterinde hiçbir kodlama bilgisine gerek kalmadan sadece yönetim panelini kullanarak tüm islemleri isteginize göre gerçeklestirebiliyorsunuz. Bu ziyaretçi defterinin diger özelliklerini ziyaretçi defteri özellikleri ve yönetim paneli özellikleri bölümünden görebilirsiniz. Bu ziyaretçi defteriyle ilgili sormak, ögrenmek istedikleriniz varsa sitemizin iletisim sayfasindan ve e-mail adresimizden mesajlarinizi iletebilirsiniz.


Hit: 5516 | Boyut: 643,8 KB | Telif: UzmanWeb.Net & Burak ŞİMŞEK | Eklenme: 13 Şubat 2011, Pazar
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 61

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (15) | Tavsiye Et

-


Ms Uyelik Script v2.0 (tr) (Güncellendi)    İndir  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Yapimcinin açiklamasi:
Merhaba arkadaslar, uzun bir aradan sonra Ms Uyelik Script'in 2. versiyonunu sizlerle paylasiyorum. Bu versiyonda özellikle tasarim, chat ve online kisiler olmak üzere bir çok özellik degismis bulunmaktadir. Aslinda Ms Uyelik Script v1.4 versiyonundan sonra yeni bir versiyon çikarmayi düsünmüyordum. Fakat sizlerden gelen özel istek ve tebrik mesajlarindan sonra, yapmis oldugum scriptin sizler için yararli oldugunu fark ettim ve yeni versiyonda sizlere daha iyisini sunabilmek için elimden geleni yapmaya çalistim. Scriptin yeni özellikleri; 1- Scriptin temasi degistirildi ve yeni haliyle artik sitenizde kullanmaniz çok daha rahat 2- Scriptin chat bölümünde ki veriler artik kayit altina alindi ve yazilan mesajlar 48 saat sonra otomatik siliniyor 3- Bir önce ki versiyonda bahsi geçen açiklar kapatildi 4- Scripte kullanilan resimler png formatinda hazirlandi ve gerekirse bu sayede siz kendi sitenize göre bunlari düzeltebilirsiniz 5- Admin paneli düzeltildi. 6- Online üyelerin isimleri sayfada yazdiriliyor.. 7- Chat sistemine filtre getirildi.

Scriptin kurulum detaylari; - Scriptin herhangi bir kurulum Setup'u bulunmamaktadir. Fakat yapmaniz gereken bazi güvenlik islemleri söz konusudur. Özellikle bazi arkadaslarimiz scripti indirdikten sonra database ismini degismeden direk hostuna yüklüyor. Bu kesinlikle yanlis. Çünkü bu sekilde sitenize kayit olan kullanicilarin bilgilerine scripti kullanmis kötü amaçli kisiler ulasabilir. Bu yüzden scripti hostunuza yüklemeden önce ilk olarak access_MS klasörü içinde ki MitiSoft.mdb (access) dosyasinin ismini degistirin ve bunu MitiSoft.asp sayfasinin 3. satirinda ki Server.MapPath("access_MS/MitiSoft.mdb") alanina yeni ismini yaziniz.. - Ayrica chat için filtreleme uygulamasinin genis çapta olmasini istiyorsaniz. Bu uygulama için örnek bazi kelimeleri MitiSoft.asp dosyasinin 13. satirinda ki Function filtre(system) alaninin altinda belirttim. Siz bu alandan yeni filtrelemek istediginiz kelimeleri ayni orda belirtilen sekillerde yazabilirsiniz.. - Son olarak scripti sitenize kurmak için tek yapmaniz gereken, sitenizin tum sayfalarina anasayfa.asp sayfasini include etmeniz olacaktir.. Script ile ilgili tüm soru - öneri ve görüslerinizi sadecedownload.com sitesinden veya [email protected] mail adresinden bana iletebilirsiniz... Ms Uyelik Script v2.0 MitiSoft


Hit: 16010 | Boyut: 1,3 MB | Telif: MitiSoft | Eklenme: 19 Kasım 2010, Cuma
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 722

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (83) | Tavsiye Et

-

ASPJPEG ile güvenlik kodu (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: ASPJPEG bileseni kullanilarak rastgele tek resim seklinde ve kaydetmeden güvenlik kodu olusturmaya yarayan basit ve kullanisli bir sistem. guvenlikkodu.asp dosyasini istediginiz yere include ederek çalistirabilirsiniz.

Hit: 856 | Boyut: 77,9 KB | Telif: İbrahim Bilgen | Eklenme: 11 Kasım 2010, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 0

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (0) | Tavsiye Et

-


Resimli Yemek Tarifi Scripti (tr)     İndir 


Yapimcinin açiklamasi:
Yemek tarifi scripti, resimli yemek tarifi paneli mevcud sql.asp den db yolunu ve db.mdbden admn sifresini degistiriniz

yemek tarifi scripti, resimli yemek tarifi paneli mevcud sql.asp den db yolunu ve db.mdbden admn sifresini degistiriniz.


Hit: 1091 | Boyut: 1,2 MB | Telif: Halil Tuğcan Özaktaş | Eklenme: 3 Kasım 2010, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 0

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (5) | Tavsiye Et

-

NicEdit (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
NicEdit sayesinde sitenizdeki yazilari biçimlendirebilir, renklendirebilir ve yazilarin boyutunu degistirebilirsiniz. Resim ekleyebilir, resim yükleyebilirsiniz. Isterseniz kaynak kodunu görüntüleyip dileginiz degisikligi yapabilirsiniz.


Hit: 1122 | Boyut: 19,3 KB | Telif: (Türkçeleştirme Simge Tasarım) | Eklenme: 4 Ekim 2010, Pazartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 0

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (10) | Tavsiye Et

-


Gökhun ASP Stok Sistemi v1.0 (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: Öncelikle ASP'yi bana ögreten, küçük ve orta ölçekli isletmelerin isine yarayabilecek bir stok ve kasa sistemi. Öncelikle sunu söylemeye çalisayim; sistemi mümkün oldugunca basit kullanim için tasarlamaya çalistim. -Içindekiler Kasa Hesabi : Günlük, aylik, yillik gelir, gider ve ciro hesabi. Malzeme stogu ve malzeme satisi yapma; her satilan mal, stoktan satilan adedince düser ve ihtiyaçlarimiza o adette eklenir. Alacak verecek hesabi : Herhalde çogu kisinin en çok isine yarayacak yer budur. Alacaginizi ve vereceginizi ayri ayri tutar, toplam alacak ve verecek hesabinizi sitenin saginda görebilirsiniz. Müsteri ekleme sistemi, müsterilerinizi iletisim bilgileriyle siteye ekleyebilir daha sonra onlarla iletisim kurabilirsiniz. Sattiginiz ürün veya verdiginiz hizmeti bu listedeki müsteriye verdiginizi belirtebilirsiniz. -Kasa özelligi Sistemin içinde günlük ürün satisi, teknik servis hizmeti, ekstra gelir & gider ve diger gelir & gider bölümü mevcuttur. Bu alanlarla ilgili fazla bilgi vermeye gerek yok. Kullanirken anlarsiniz zaten. Ek Özellikler: Sistem tamamen ücretsiz olup herhangi bir yerinde ne gizli kod ne de görünen kod ekledim. Saf asp ve html kodlariyla çalisan bu sistemden faydalanan arkadaslardan tek istedigim tesekkür ve ölmüslerimize dua edilmesi... Not : Sistem gelistirmeye açik olup, herhangi bir resim, tema vb. ben eklemedim. Ileride üst sürüm çikartmak nasip olursa bakariz... Kolay gelsin iyi çalismalar Server'a atin. pages/main/default.asp dosyasindan uygulamayi çalistirabilirsiniz. Not: database kalsöründeki mdb dosyasinin yerini ve ismini degistirerek; main klasörünün içindeki database.asp den gerekli database degisiklik islemlerini yaparak kullanmaniz güvenliginiz açisindan önemlidir.

Hit: 2471 | Boyut: 89,3 KB | Telif: gökhun | Eklenme: 26 Eylül 2010, Pazar
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 0

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (2) | Tavsiye Et

-

Online Yemek Sipariş Sistemi (tr)   Git  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Yapimcinin açiklamasi: Yönetici paneli Üyelik sistemi Yönetici panelinden sinirsiz yemek kategorisi ve buna bagli yemek menüsü olusturabilme imkani Ürün resimlerinin eklenebilme özelligi Site üzerinden online siparis verebilme Yönetici paneline düsen siparislerin her 1 dakikada bir otomatik yenilenmesi Online siparis ekranina düsen kayitlarda, siparis zamani, siparis edilen yemekler, toplam ücret ve teslim edilecek adres bilgilerinin görüntülenmesi. Online yemek siparisi verilebilecek tüm sektörler için uygundur Sistem; pide, döner, kebap, sulu yemek gibi alanlarda da rahatlikla kullananilabilir.

Hit: 645 Telif: Webkent Yazılım | Eklenme: 18 Eylül 2010, Cumartesi
Fiyatı: 300 TL | Puan: 0

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (1) | Tavsiye Et

-

Sayfalar :  <<  < - 3 - 4 - 5 6 7  >   >>

ANASAYFA | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | REKLAM | DESTEKLEYENLER | İLETİŞİM
ASP İndir © 2001 - 2024 |

ASP İndir, Radore Hosting'de barındırılmaktadır.

Web Tasarımı: ASP İndir | Kodlama: Can "FiNaRFiN" HANHAN , Korkut TAHAOĞLU, Göktuğ İÇÖZ

Sitemize editör, ziyaretçi ya da üyelerimiz tarafından eklenen hiç bir veriden ayrıca tüm diğer site linklerinden, ASP İndir sorumlu değildir.

0,30 - #16.04.2024 18:44:47#