-Gizle-

-Gizle-
ASP,ASP Scripts,ASP Download, Web Hosting, Asp Hosting
ANASAYFA | FORUM | SİTENİZ İÇİN | REHBERLER | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | HOSTING | İLETİŞİM
// 28 Mart 2024, Perşembe / İstatistikler / Puan Sistemi
Arama:

// ÖZELLEŞTİR / Bilgi

E-posta:
Şifre:
Beni Hatırla
| Şifremi Unuttum


Türkçe PHP Kaynağınız   Türkçe JAVASCRİPT Kaynağınız
// SİTELERDEN HABERLER >> Tüm Haberler
// GÜNCEL HABERLER / Kaynak: NTVMSNBC
>> Bayramınız kutlu olsun (1 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> JAVASCRİPT İndir ve JQUERY içerikleri (0 yorum)
>> ASP İndir -- Forum bölümü (11 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> Antarktika'da bilimsel istasyon kuracak
>> Ürettiği en büyük roketi fırlattı     
>> Yaşam süresi 6 yıl uzadı
>> ‘Hack Kuzey Kore’nin işi’
>> BlackBerry geri döndü
// EN YENİLER
Adı Hit
Coder News Script (tr) 12
Sayfalama Scripti Classic Asp (tr) 235
E-Ticaret Scripti (Açık Kaynak Kodlu + PayTR Sanal Pos + NetGSM Sms + Yurtiçi Kargo Entegrasyonlu) (tr) 751
Main4 Firma Scripti (tr) 613
Üyelikli Not Defteri (tr) 384
Kişisel Blog Scripti (tr) 411
Win11 ve Win10 Hazır Web Sitesi Portalları (tr) 612
E-Firma Rehberi (tr) 94
W3 Link Sistemi (tr) 124
Burs Dernek Başvuru ve Öğrenci Yönetim Sistemi (tr) 160
 
 
// EN POPÜLER
Adı Hit
Hazır Site v2.2 (tr) 98005
Web Wiz Forums v9.69 (ing) 28118
ASP Kitapçığı (tr) 20567
HG Üye Sistemi (tr) 17417
Tanıtım Sitesi v2.2 (tr) 17031
MyDesign Haber Sistemi v0.7 (tr) 15643
MyDesign Ziyaretçi Defteri v1.7 (tr) 14760
JoomlASP v1.0.3 (tr) 13892
PD Portal Access v4.0 (tr) 13219
E-Ticaret (tr) 12237


 EN POPÜLER 100 İçerik


RSS

Add to Google


MaxiASP
Karakalem
VDA Digital Agency
Hosting Sözlük
 

 Arama // Gelişmiş Arama

Anasayfa >> Arama



Aranılan kelime: galeri

OfoSoft Firma Rehberi Script v2.0+SEO (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Evet aranan beklenen firma rehberi scripti piyasadaki scriptlerden çok çok ucuz ve birçoguna göre daha çok özellikli bir script. Bazi özellikleri: - Online firma ekleyebilme (onaysiz yayinlanmiyor) - Özel ve normal firma tanimlamasi - Özel firmalarin ilan ve ürün ekleme özellikleri - Site haber servisi - Linkler sayfasi. - Detayli firma, ürün, ilan arama sistemi - Reklam ve banner yönetimi - Ziyaretçi Defteri - Maillist Sistemi - Detayli Sayaç ve Anket - Firma Yorum Sistemi, Tavsiye et ve Yazdir Fonksiyonu, - Nöbetçi Eczaneler Modülü - Günün Sözü ve Tarihte Bugün Modülü - Resim ve video galerisi - Sinirsiz sayida kategori ve alt kategori ekleyebilme - 20 adet tema seçenegi ve her ziyaretçinin kendi temasini seçebilme özelligi, blok yönetim ayari ile istediginiz blogu aktif pasif yapabilirsiniz. Vitrin firmalar alani Özel firmalarin sinirsiz kendi sayfalarini yapma özellikleri - ZIyaretçilerin kisisel ilan ekleyebilme sistemi - Bu özelliklerin %99 'ini Yönetim Panelinden Düzenleyebilme. - Ve daha fazlasi... Daha detayli ögrenmek için demo sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Satin almak için [email protected] veya [email protected] mail adreslerinden bize ulasabilirsiniz.


Hit: 1116 Telif: Ömer Faruk | Eklenme: 20 Şubat 2009, Cuma
Fiyatı: 150 TL | Puan: 22

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (19) | Tavsiye Et

-

DizaynPlus MyBlog (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: DizaynPlus MyBlog (v1) ASP Dilinde Kodlanmis Basit ve Kullanisli Bir Kisisel Blogtur. Sade ve Kullanisli Bir Arayüze Sahip Olup, Tüm Içerik Yöneticinin Kontrolundedir. Yönetici; Sinirsiz Sayida kategori Olusturup, Kategorilerine Yazilarini Görsel Bir Sekilde Girebilip Yayinlayabilir. Her Yazinin Altina Yorum Eklenebilir. Eklenen Yorumar Yöneticinin Onayladigi taktirde Ilgili Yazinin Altinda Gözükür. Yönetici Istedigi Zaman Yorumu Aktif ve Ya pasif yapabilir Düzenleyebilir, Silebilir. Hakkimda yazisinda Yönetici Kendi Hakkinda Yazi Yazabilir.Resimlerim Bölümünde Ajax Galeri ile Görsellestirilmis Bir Resim galeri ile Ziyaretçilerinize Resimlerinizi Sunabilirsiniz. Resimler Yine Admin Panelinden Yüklenebilir Degistirilebilir ve ya Silinebilir. Iletisim Bölümünde Ziyaretçileriniz Size Mesaj Birakabilir. Gelen Mesajlarinizi Yine Admin Panelinden Kontrol Edebilirsiniz. Basit ve Sade Olarak ihtiyaciniza karsilik Verebilecek Olan Bir Kisisel Blog... Blog Yönetim Panel Bilgileri ------------------ /panelim yazdiginizda Admin Panel Kontrol Sayfasina Girersiniz. Admin Kullanici adi: dizaynplus Sifresi: mesutebrar Genel Ayarlar Kismindan Sifreyi ve Kullanici Adinizi Degistirebilirsiniz :) db Klasöründeki Mdb Adini kendinize Göre Düzenleyiniz.Daha Sonra Tüm Baglan.asp lerdeki DB Yolunu Düzenleyiniz.

Hit: 1069 | Boyut: 755,5 KB | Telif: DizaynPlus | Eklenme: 16 Şubat 2009, Pazartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 75

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (13) | Tavsiye Et

-


JoomlASP v1.0.3 (tr)     İndir 


Güncelleme (v1.0.3)
1. Kategori modülü hata giderimi 2. Eklenen haberleri blog sitelerine kolayca ekleyebilme 3. Bilesen sistemi sayesinde kolayca güncelleme ve özellik kazandirma 4. Modül yükleme sistemi hata giderimi ve Manuel Modül yükleme ve Modül Düzenleme 5. Arama sistemi entegrasyonu 6. Güncellestirilmis Anket modülü 7. Çoklu dil seçenegi 8. Kolay tema entegrasyonu 9. Etiketleme sistemi ile kolaylikla veri bulma 10. Rss destegi 11. Gelismis istatistik bileseni ve modülü 12. Üyeler arasi mesajlasma 13. Sayfalama sistemi sayesinde kolayca kendi sayfanizi yayinlama. 14. Kullanimi daha basite indirgenis Administrator Paneli.

Güncelleme (v1.0.2)
1. Xml Modüler yapilandirma ile eklentiler yükleme 2. AspJpeg bileseni ile gelismis resim galerisi kullanimi 3. Session ayarlarinin güncellenmesi 4. Gelismis filtreleme sistemi 5. Eskisine oranla daha gelismis Administrator Yönetimi 6. Basite indirgenmis tema hazirlamaya uygun default.asp dosyasi 7. Eklenti gizleme ve gösterme 8. Mesajlara yorumlama sistemi 9. Web sitesi linkleri yönetimi 10. Download yönetim sistemi 11. EzPoll Anket bileseni 12. Istatistik bileseni

Güncellenme (v1.0.1a):
1. kur.asp eklendi 2. Admin panelindeki yazim editörü gelistirildi 3. uye_islem.asp ve uye_guncelle_islem.asp dosyasinda bulunan sql açigi giderildi 4. Yeni üye sorunu çözüldü.

Güncellenme (v1.0.1):
Cookies açigindan faydalanilarak sistemde Admin olunma bulunmaktadir. Yeni versiyonda üye kontrolü Session ile kontrol edilerek açik kapatilmistir.


Yapimcinin açiklamasi:
JoomlASP, Asp (Active Server Page) dilinde yazilmis olan ve birebir Joomla özeliklerini kapsayan ve gelisime açik bir cms sistemidir. Kisisel web sitelerinden, özel firma sitelerine kadar bir siteyi rahatlikla yapabileceginiz, kolay, modüler, mysql db sistemi hizli bir sekilde islem yapabilen bir cms sistemidir.

Sistemin yazilis amaci Php dilinin bir çok kisiye basit gelmesine karsin Asp dili ile internet programciligina baslayan kisilerde Php dilinden uzak kalma ve Php kodlarini çözememe gibi durumlar için hazirlanmistir. Asp dilini uzan yillardir kullanan JoomlASP yapimcisi Hasan Emre ASKER, Php dilinden anlamayan ve karmasik yapiya sahip oldugunu düsünen kisiler için kullanimi Joomlaya göre daha kolay olan bu CMS sistemini meydana getirmistir.

Sistemimiz gelistirilmeye açik bir yapiya sahip oldugundan ve Joomla temalari ile birebir uyumluluk sergilediginden begendiginiz Joomla temasini basit bir kaç editleme ile JoomlASP'ye uyarlayabilirsiniz. Eger sizler bunu yapacak vaktimiz yok ben su temanin JoomlASP versiyonunu istiyorum derseniz, site editörlerimiz tarafindan istediginiz bir Joomla temasi JoomlASP sistemine çevrilip temalar bölümünde yayinlanacaktir.

Yine sistem için modül yazimini kolaylastirmak için site yapimizi basitlestirmis ve asp dilinden çok az anlayan birinin bile kendine göre küçük modüller yazabilecegine inancimiz tamdir.

Sitemiz haricinde yayinlanan JoomlASP bilesen ve Modüllerinden lütfen uzak durunuz. Yazilmis olan Modül, Bilesen ve Temalar sitemiz editörleri tarafindan incelenip açiklarinin var olup olmadigi kontrol edildikten sonra yayina hazir halde sizlere sunulacaktir. Bu yüzden lütfen disardan temin ettiginiz Bilesen, Modül ve Temalari kullanmayiniz.

Not: Uygulamayi indirebilmek için yönlenmis oldugunuz adreste bulunan formu doldurmaniz gerekmektedir. Bu sart yapimci tarafindan konulmaktadir.


Hit: 23054 | Boyut: 1,5 MB | Telif: Hasan Emre ASKER | Eklenme: 16 Şubat 2009, Pazartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 1251

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (102) | Tavsiye Et

-

Kobisel.com Hazır İçerik Yönetim Sistemi (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
www.kobisel.com adresi ile Proje hakkinda daha genis bilgi sahibi olabilir, Kobisel.com Hazir Içerik Yönetim SIstemi ile olusturulmus örnek bir web sitesini incelemek için www.kobiseldemo.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

* Firma Rehberine Ekleme

* Web sitenize eklediginiz ürünleri Firma Rehberinde Görüntüleme

* Alan Adi Tescili

* 10 Adet Pop3 Mail ( [email protected] seklinde )

* Online Yönetim Paneli

* Duyuru Ekleme

* Ürün Ekleme

* Fotograf Galerisi Olusturma

* Referans Ekleme

* Ürün Talep Formu

* Iletisim Formu


Türkiye'nin lider Sektörel Firma Rehberi Kobisel, küçük ve orta büyüklükteki isletmelerin(KOBI) bilgi çaginin firsatlarini kullanarak ekonomik potansiyellerine ulasmasini saglamayi, günümüz teknolojisini en verimli sekilde kullanarak daha genis kitlelere ulasmalarini ve is hacimlerini en üst seviyeye çikartmalarina yardimci olmayi amaçlamaktadir. Kobisel, KOBI'lerin maliyetlerini düsürmeyi, yeni pazarlara açilarak gelirlerini artirmayi ve bilgiye en etkin sekilde ulasmalarini saglayan içerik ve hizmetleri bir arada sunmak üzere sektörünün lider firmalari olan DATAMAKS BILISIM VE SIDE BILISIM stratejik ortakligi ile desteklenmektedir.

Kobisel, bir web sitesi sahibi olmak isteyen fakat yüksek maliyetlerden kaçinmak ve Web sitesi içerigini konumlandirmak için kendi bünyesinde ayri ekip barindirmak istemeyen isletmelerin kendilerini Internet ortamina en kolay ve en islevsel sekilde tasimalari için olusturulmus bir Sektörel Firma Rehberi ve Içerik Yönetim Sistemidir. Kobisel, zaten hali hazirda bir web sitesi bulunan firmalari " Sektörel Firma Rehberi " özelligi ile bir çati altinda toplayarak isletmelerin daha çok kisiye ulasmasina yardimci olan bir isleve sahiptir. Web sitesi olmayan fakat bir web sitesine sahip olmak isteyen isletmeler için " Kobisel Içerik Yönetim Sistemi" özelligi ile Isletme sahibi olan yönetici kisinin olusturabilecegi ve yönetebilecegi bir web sitesine sahip olmasini saglar. Olusturulan web sitesinde ki bilgiler tamamen tarafinizdan degistirilebilir, güncellenebilir, eklenebilir veya silinebilir.


Hit: 679 Telif: Side Bilişim | Eklenme: 19 Ocak 2009, Pazartesi
Fiyatı: 200 TL | Puan: 14

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (1) | Tavsiye Et

-


Era Resim Galerisi v1.0 (tr)     İndir 


Yapimcinin açiklamasi:
ERA RESIM GALERISI V.1.0 Bu resim galerisi basit düzeyde hazirlanmistir. Kategorileme sistem bulunmamaktadir. Ayrica resimlerin silinmesi de bu versiyonda mümkün degildir. Sistemde resimlerin gösterilmesi lightbox2 ile olusturulmustur. Bir kerede 10 mb büyüklügüne kadar resim yüklenebilir. resim yüklemeden önce scripti kurarken galeri ve vt klasörlerine yazma izni vermeyi unutmayin. sadece örnek olusturmasi ve egitim amaçli üretilmistir. gelistirilebilirdir. ayarlar.asp dosyasindan scriptin sifresi, title kismi falan degistirilebilir. sol_kose.asp den sol kösede gözükmesi istenilen yazilar resimler elle düzenlenerek olusturulabilir. meta.asp den de arama motorlari için optimizasyon yapilabilir. scripti kullanacak arkadaslar resimlerini 800 e 600 olarak boyutandirirlar ise resimler browserlarda daha saglikli görünecektir. güle güle kullanin. v.1.1 kisa bir zaman içerisinde çikacaktir.

ayarlar.asp, meta.asp ve sol_kose.asp dosyalarini açip gerekli düzenlemeleri yaptiktan sonra, dosyalari sunucunuza atin, vt ve galeri klasörlerine yazma izni verin. daha sonra resimlerinizi yüklemeye baslayin.


Hit: 7764 | Boyut: 969,7 KB | Telif: Erdem Arslan | Eklenme: 25 Aralık 2008, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 351

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (28) | Tavsiye Et

-

Yerel Seçim Aday Sitesi (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: Yerel Seçimlerde Adaylar Için Hazirlanmis Tanitim Sayfasi. -Partiye Özel Renk Ve Tasarim -Yönetilebilir Web Sitesi -Resim Galerisi -Video Ekleyebilme -Haber Bölümü -Biografi Yayinlama -Miting Ve Tanitim Programlarini Yayinlam -Planlar -Iletisim Formu -Dilek Sikayet Kutusu

Hit: 328 Telif: Kaan Sebkektay | Eklenme: 22 Aralık 2008, Pazartesi
Fiyatı: 399 YTL | Puan: 10

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (5) | Tavsiye Et

-


AspDeSTeK.GeN.TR Forever Portal v1.0 (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Merhaba Bir Asp Portal Ile Sizlerleyim.. Site Genislik Ayarlarini Ayarlayabilme *Copyright'i degistirebilme *Duyuru Yapabilme *Tema degistirebilme *Dosya Yükleyebilme *Toplist *Forum Yönetimi (Vbulletin Tarzinda) *Galeri Yönetimi *Video Yönetimi *Haber Yönetimi *Dosya Yönetimi *Sayfa/Menü Yönetimi *Üye Yönetimi(Ban,Kayitli Üyeler,Site Sahibi Rütbeleri Vs..) *Dost Siteler Baglantisi Ekleyeiblme *Kelime sansürleme *Anket Ekleyebilme Silme Özelligi *Iletisim / Gelen Kutusu Baslica özellikller yukaridaki gibidir.

Merhaba Arkadaslar.AspDeSTeK.GeN.TR Forever Portal v1.0 Version Kurulum Bilgisi. Scriptimiz Tamamen Sifirdan Kodlanmistir.Herangi bir (ç)alinti yoktur.Portalimizin Özellikleri *Site Genislik Ayarlarini Ayarlayabilme *Copyright'i degistirebilme *Duyuru Yapabilme *Tema degistirebilme *Dosya Yükleyebilme *Toplist *Forum Yönetimi (Vbulletin Tarzinda) *Galeri Yönetimi *Video Yönetimi *Haber Yönetimi *Dosya Yönetimi *Sayfa/Menü Yönetimi *Üye Yönetimi(Ban,Kayitli Üyeler,Site Sahibi Rütbeleri Vs..) *Dost Siteler Baglantisi Ekleyeiblme *Kelime sansürleme *Anket Ekleyebilme Silme Özelligi *Iletisim / Gelen Kutusu Baslica özellikller yukaridaki gibidir. Bütüm Sifreler Aspdestek Tir Sitenin altinda Ufacik bir Copy Linki Bulunmaktadir Silen Arkadaslara hakkimi Helal etmiyorum Vaktim yok aylardir Ugrasiyorum bu script için .Su Zamanda Hiçkimse Bedava Portal Yazip Dagitmiyor artik. Lütfen sizde Kurallara Uyunki bedava Script Yapip Daha Çok Kullaniciya Ulastirayim.

Not:
Uygulamayi indirebilmek için yönlendiginiz adreste bulunan siteye üye olmaniz gerekmektedir. Bu sart uygulamanin yapimcisi tarafindan konmaktadir.


Hit: 1795 Telif: oguzkoc | Eklenme: 18 Aralık 2008, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 102

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (19) | Tavsiye Et

-

ImageThumbs v3.7 (ing) (Güncellendi)    İndir  Test Et


Basit bir resim galerisi uygulamasi. FSO ile sunucunuzda bulunan resimleri otomatik olarak görüyor ve sayfa içerisinde listeliyor.

Hit: 6614 | Boyut: 708 KB | Telif: livio.net | Eklenme: 17 Aralık 2008, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 365

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (5) | Tavsiye Et

-


My Radyo PORTAL v2.0 (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Merhabalar.. Bir arkadasim için hazirlamis oldugum radyo sitesini gerek kalmadigi için sizlerle paylasiyorum.. Scriptin içinde reklam, yeni sayfa olusturma, tavsiye, anket, istekler, duyuru, dost siteler, ata sözleri, foto galeri, haber vs gibi daha birçok bölüm bulunmakta.

Kurulumu gayet basittir.. Kurduktan sonra database in adini ve yolunu mutlaka degistiriniz.. Kurulum için kurulum.text yi mutlaka okuyunuz.


Hit: 2580 | Boyut: 623 KB | Telif: Hasan Sertkaya | Eklenme: 12 Kasım 2008, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 125

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (4) | Tavsiye Et

-

Ayco Okul Portali (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: + Okul ve Dershaneler için gelistirilmistir + Ögrenci notlari, ödevleri, devamsizliklari yayinlayabilir + Ders dokumanlarini yayinlayabilme olanagi + Anket Yönetimi + Haber / Duyuru Yönetimi + Gelismis Yönetim Paneli + Bülten Gönderimi + Resim Galerisi + Ziyaretçi Defteri + Ziyaretçi Istatistigi Tüm sistem Senelik 250Mb hosting pakedi+ 1 adet com ,net , org alan adi ile birlikte kurularak müsterilere teslim edilir. Gercekten ihitiyaci olan köy okullarina indirim uygulanir.

Hit: 665 Telif: Ay Computer Bilisim Sirketi | Eklenme: 9 Ekim 2008, Perşembe
Fiyatı: 100 EURO | Puan: 16

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (0) | Tavsiye Et

-

Sayfalar :  <<  < - 3 - 4 - 5 6 7  >   >>

ANASAYFA | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | REKLAM | DESTEKLEYENLER | İLETİŞİM
ASP İndir © 2001 - 2024 |

ASP İndir, Radore Hosting'de barındırılmaktadır.

Web Tasarımı: ASP İndir | Kodlama: Can "FiNaRFiN" HANHAN , Korkut TAHAOĞLU, Göktuğ İÇÖZ

Sitemize editör, ziyaretçi ya da üyelerimiz tarafından eklenen hiç bir veriden ayrıca tüm diğer site linklerinden, ASP İndir sorumlu değildir.

0,47 - #28.03.2024 13:57:51#