-Gizle-

-Gizle-
ASP,ASP Scripts,ASP Download, Web Hosting, Asp Hosting
ANASAYFA | FORUM | SİTENİZ İÇİN | REHBERLER | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | HOSTING | İLETİŞİM
// 29 Nisan 2024, Pazartesi / İstatistikler / Puan Sistemi
Arama:

// ÖZELLEŞTİR / Bilgi

E-posta:
Şifre:
Beni Hatırla
| Şifremi Unuttum


Türkçe PHP Kaynağınız   Türkçe JAVASCRİPT Kaynağınız
// SİTELERDEN HABERLER >> Tüm Haberler
// GÜNCEL HABERLER / Kaynak: NTVMSNBC
>> Bayramınız kutlu olsun (1 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> JAVASCRİPT İndir ve JQUERY içerikleri (0 yorum)
>> ASP İndir -- Forum bölümü (11 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> Antarktika'da bilimsel istasyon kuracak
>> Ürettiği en büyük roketi fırlattı     
>> Yaşam süresi 6 yıl uzadı
>> ‘Hack Kuzey Kore’nin işi’
>> BlackBerry geri döndü
// EN YENİLER
Adı Hit
Coder News Script (tr) 12
Sayfalama Scripti Classic Asp (tr) 235
E-Ticaret Scripti (Açık Kaynak Kodlu + PayTR Sanal Pos + NetGSM Sms + Yurtiçi Kargo Entegrasyonlu) (tr) 751
Main4 Firma Scripti (tr) 613
Üyelikli Not Defteri (tr) 384
Kişisel Blog Scripti (tr) 411
Win11 ve Win10 Hazır Web Sitesi Portalları (tr) 612
E-Firma Rehberi (tr) 94
W3 Link Sistemi (tr) 124
Burs Dernek Başvuru ve Öğrenci Yönetim Sistemi (tr) 160
 
 
// EN POPÜLER
Adı Hit
Hazır Site v2.2 (tr) 98008
Web Wiz Forums v9.69 (ing) 28122
ASP Kitapçığı (tr) 20567
HG Üye Sistemi (tr) 17417
Tanıtım Sitesi v2.2 (tr) 17031
MyDesign Haber Sistemi v0.7 (tr) 15643
MyDesign Ziyaretçi Defteri v1.7 (tr) 14762
JoomlASP v1.0.3 (tr) 13892
PD Portal Access v4.0 (tr) 13219
E-Ticaret (tr) 12237


 EN POPÜLER 100 İçerik


RSS

Add to Google


MaxiASP
Karakalem
VDA Digital Agency
Hosting Sözlük
 

 Arama // Gelişmiş Arama

Anasayfa >> Arama



Aranılan kelime: Reklam

Fatih Süper Toplist (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Piyasadaki En Iyi Toplist Scripti Özellikleri; 1-)Eklenen sitelerin pr'sini göstermesi. 2-)Pr'ye tiklandigi anda eklenen sitenin alexa degerlerini göstermesi 3-)Eklenen sitenin anasayfa resmini göstermesi 4-)Kategori olusturma,silebilme. 5-)Site yukarisinda 468*60 alaninda reklam alaninin admin panelinden yönetebilme. 6-)Site içi arama motoru 7-)Site hit,giris çikislarini gösterebilme. ve birçok özellik.Fatih Süper Toplistte Script Piyasada Bulunan Ücretsiz Scriptlerin derlenip hatalarinin düzeltilmesiyle olusmustur. Iyi kullanmalar.


Hit: 998 | Boyut: 170,2 KB | Telif: saqopa_16 | Eklenme: 16 Şubat 2009, Pazartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 26

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (5) | Tavsiye Et

-

FoT Video scripti v1.2.1 (tr)     İndir  (Ekran Görüntüsü)


Güncelleme (v1.2.1):
injection açigi kapatildi genel güncelemeler yapildi aspindir zorlamasiyla aciklarin tamamini kapatim eger kurumnasil yapilir dosyasindakileri uygularsaniz artik hiç kimse sizin sitenizi hackliyemez aspindire tesekürler.

Güncelleme (v1.2):
Varolan açiklar giderildi.

Güncelleme (v1.1):
v1 surumunden biraz görunum degiskligi ve reklam alanlarini cogaltim gunumuz video sitelerini bilirsiniz reklam üzerine kurlmustur aciklama içinde detaylica okuyun saygilar.

Yapimcinin açiklamasi:
Yeni bir site açip video sitesi yapmak istiyorsaniz yada mevcut siteniz için video bölümü açmak istiyorsaniz bu scripti kolayca kullanabilirsiniz. Genel olarak video sitelerinin özelliklerini kapsayan bu scriptin diger özelliklerini asagidan görebilirsiniz. videolarin kategorilere göre ekleyebiliyorsunuz. videolara yorum ekleyebilme ve puan verebilme özellikleri mevcuttur. Ayrica; en son eklenen videolar, en çok izlenen videolar ve en çok puan alan videolari ayri sayfa olarak listelenmektedir. Iletisim sayfasi olup, gelen mesajlari yönetim panelinden kontrol edebilirsiniz. Sifreli yönetim paneli mevcut olup, yeni yönetici ekleyebilir ve bu yöneticiye iki sekilde (Tam yetki, Yari yetki olmak üzere) yetki verebilirsiniz. Yeni kategori ekleyebilir, mevcut kategorileri düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Yeni video ekleyebilir, mevcut videolari düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Gelen iletisim mesajlarini silebilirsiniz. videolara eklenen yorumlari düzenleyebilir veya silebilirsiniz. video arama sistemi mevcuttur. Ana sayfada bulunan bölümleri yani ana sayfa düzenini yönetim panelinden düzenleyebilirsiniz. Bu video sitesinin diger özelliklerini video sitesi özellikleri ve yönetim paneli özellikleri bölümünden görebilirsiniz. Bu video sitesiyle ilgili sormak, ögrenmek istedikleriniz varsa sitemizin iletisim sayfasindan ve e-mail adresimizden mesajlarinizi iletebilirsiniz.

Eger dosyalari sunucunuzun ana dizinine yüklediyseniz; http://www.siteadi.com/kurulum.asp bir klasör altina yüklediyseniz; http://www.siteadi.com/video/kurulum.asp seklinde video sitesine ait kurulum dosyasini çalistirabilirsiniz. Kurulum dosyasini çalistirdiktan sonra karsiniza çikan formu en iyi sekilde isteginize göre doldurunuz. Kurma islemi bittiginde kurulum.asp adli dosyayi sunucunuzdan mutlaka siliniz. video sitenizi çalistirma islemi ise su sekildedir: Eger dosyalari sunucunuzun ana dizinine yüklediyseniz; http://www.siteadi.com/default.asp bir klasör altina yüklediyseniz; http://www.siteadi.com/video/default.asp seklinde video sitesini çalistirabilirsiniz. video sitesi yönetim paneli için; http://www.siteadi.com/yonetim_default.asp bir klasör altina yüklediyseniz; http://www.siteadi.com/video/yonetim_default.asp seklinde video sitesi yönetim panelini çalistirabilirsiniz.


Hit: 6710 | Boyut: 196,2 KB | Telif: FoT Video (omerfaruktemiz) | Eklenme: 16 Şubat 2009, Pazartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 225

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (27) | Tavsiye Et

-


Yeni İlan Script v1.0 (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
-Arama motoru uyumlu(sef) linkler
-Ilan detaylarinida dinamik title
-Yönetici onayli ilan ekleyebilme
-Ilanlari üye panlelinden silme,düzenleyebilme
-Üyelerin ilanlarini aktif/pasif hale getirebilme özelligi
-Her ilana 4 resim ekleyebilme
-Ilgilenilen ilanlari izlemeye alma
-Süresi biten ilanlarini görme,süresini uzatabilme
-Hizli arama ve Detayli arama özellikleri
-Agaç menu seklinde kategoriler
-Iletisim formu
-Anasayfada vitrin,yeni eklenen ve en çok ziyaret edilen ilanlari görebilme
-Profil bilgilerini düzenleyebilme
-Ilan sahibine site üzerinden mesaj gönderebilme

Yönetim Panelinden
-Full ilan yönetimi
-Üye yönetimi
-Üyelere toplu mail
-Sinirsiz kategori,altkategori ekleyebilme,silme,düzenleme
-Vitrin ilanlarini yönetebilme
-Süresi biten ilanlarini görme,süresini uzatabilme
-Site ayarlari(title,meta keywords,meta description,yönetici mail,site adresi vs...)
-2 adet reklam alani üst(468*60),alt(728*90) reklam alanlari ve logo linkleri


Hit: 815 Telif: Serdar Saygın | Eklenme: 2 Şubat 2009, Pazartesi
Fiyatı: 75 TL | Puan: 9

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (13) | Tavsiye Et

-

Maxi Nuke v4.1 (tr) (Güncellendi)    İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Sistemin kodlamasi bilinen tüm kod crack / hack yöntemlerinden test edilmistir, form uygulamalari ve bazi uygulamalarda hatayi sifira indirgemek için java gömmesi yapilmistir, üye mailleri otomatik maillist yakalama programlarindan korunmustur. Modül ve Blok sisteminde Server.Execute yöntemi kullanildigi için (ASP 3.0 a özeldir) Modül özelligi PWS'de çalismaz !!! Örnegin ( Domaindlx & 1ASPHOST ) ancak IIS 5.0 ve üzeri versiyonlarinda sorunsuz çalisacaktir. Editör olarak FCK editör kullanildigi içinde persiste sahip olmayan sunucularda resim upload islemlerinde sorunlar yasanabilir.

MAXI NUKE ÖZELLIKLER
--------------------------------------------------------------------------------
Icon Destegi : Sitenizin logosunu icon olarak her tarayicida görüntületebilirsiniz ayni ikon favorilere ekleme sürecindede üye ve ziyaretçilerinize yol gösterir. Duyuru : Yönetim panelinizden yazacaginiz anlik duyurulariniz sitenizin en üstünde sayfalarinizi ziyaret eden kisilere gösterilir. Sinirsiz sayida duyuru ekleyebilirsiniz. Logo : Sitenizin Logosunu Yönetim Panelinizdenden Resim yada Flash olarak güncelleyebilirsiniz. Reklam : Sitenize üst, alt kisimlarina yada yan bloklarina ister resim bazli ister flash (SWF) bazli reklam alabilirsiniz reklamlarinizin tiklanma istatistiklerini siz Yönetim Panelinizden reklam vereniniz ise kendi panelinden görebilir. Sizin belirlediginiz gösterim limitinin dolmasiyla beraber reklam otomatik olarak yayindan kaldirilir. Sinirsiz sayida reklam ekleyebilirsiniz. Reklamlarinizin olmadigi zamanlarda adsense reklamlariniz gösterilerek para kazanmaya devam edebilirsiniz. Ana Sayfa : Giris sayfanizda yayinlayacaginiz birbirinden farkli bloklarin siralamasini ve yönlerini tamamen kendiniz belirleyebilirsiniz ayrica ana sayfanizda Türkiyenin en güçlü haber kaynaklarindan birisinin direk flash haberlerini, kendi sitenizin flash haberlerini, son eklediginiz 20 haberin baslik kisa tanim ve resmini, sisteme en son eklenen dosya, makale, üye, fikra, forum, resim, oyun, e-kart, video ve sistemde bulunan dosya, makale, üye, fikra, forum, resim, oyun, e-kart, video lardan rasgele 5 er tanesini gösterebilir yada bu özellikleri yönetim panelinizden kapatabilirsiniz. Haber : Sitenizden sinirsiz sayida açabileceginiz kategori içerisinde gene sinirsiz sayida haberlerinizi yayinlayabilirsiniz, kategorilerinize içerik hakkinda bilgi yazabilir ve resim ekleyebilirsiniz. Haberlerinize resim ekleyebilirsiniz mevcut haberler ana sayfanizda son haberler basligi altinda görünürken ayrica haberler linki altindada tarih ve kategori sirasina göre tamami listelenebilir. Her haber için yorum yapma, yazdirma, arkadasina gönderme, okunma sayisi ve oylama sistemi var. Haberin eklendigi tarih ve ekleyen kisi bilgileri gösterilmektedir. Kategori sistemi sayesinde belli bir haber grubu takibi yapilabilir. Haber editörlerinin haricinde üye yada ziyaretçilerinizinde haber ekleyebilmesine izin verebiliyorsunuz. Her haber kategorisinin içerigi hakkinda detayli istatistiklerde gösterilmektedir. Sabit Haber : Normalde herbir yeni haber eklediginizde mevcut haberler bir alta kayarken tüm haberlerinizin en istünde duracak ve siz iptal edene kadar yeri hiç degismeyecek sabit haber ekleyebilirsiniz. Dosyalar : Sitenizden sinirsiz sayida açabileceginiz kategori içerisinde gene sinirsiz sayida dosyalarinizi yayinlayabilirsiniz, dosyalariniza resim ekleyebilirsiniz. Dosyalar linki altindada kategorilere ayrilmis olan dosyalariniz için yorum yapma, kimlerin indirebilecegini belirleme sistemi var. Dosyanin eklendigi tarih, indirilme sayisi, boyutu, telif bilgileri vs. gösterilmektedir. Kategori sistemi sayesinde belli bir dosya grubu takibi yapilabilir. Indirim sikligina göre popüler dosyalar, eklenme tarihine göre son dosyalar ayri ayri görülebilir, dosyalarin tüm istatistiklerine bakilabilir ve üyelerinizin dosya gönderme imkani mevcuttur. Makale (Yazi) : Sitenizden sinirsiz sayida açabileceginiz kategori içerisinde gene sinirsiz sayida makalelerinizi yayinlayabilirsiniz. Makaleler linki altindada kategorilere ayrilmis olan makaleleriniz için yorum yapma, eklendigi tarih, okunma sayisi,oylanma durumu ortalamasi, makale yazari bilgileri vs. gösterilmektedir. Kategori sistemi sayesinde belli bir makale grubu takibi yapilabilir. Okunma sikligina göre popüler makaleler, eklenme tarihine göre son makaleler ayri ayri görülebilir, makalelerin tüm istatistiklerine bakilabilir ve üyelerinizin makale gönderme imkani mevcuttur. Üyelik Sistemi : Isterseniz düz üyelik isterseniz mail onayli üyelik seklinde Yönetim Panelinizden belirleyebileceginiz üyelik sistemi var. Üyeler kendi hesaplarinin sayfasindan profil bilgilerini güncelleyebilir, resimlerini ekleyebilir bu resimleri avatar olarak kullanabilir, üyeler linki altinda otomatik olarak alfabetik sekilde kategorilenmis diger üyeleri görebilir, profillerini okuyabilir, Online olup olmadigini bilebilir arkadas listelerine ekleyebilirler yada direk mesaj gönderebilirler. Anket : Üye ve ziyaretçilerinize anketler sunabilirsiniz, anket sisteminde hile yapilmasini engellemek için oy kullanan kisi 1 gün boyunca tekrar oy kullanamaz, mevcut bir anketiniz varken yeni bir anket eklediginizde eski anketiniz silinmek yerine arsive kaldirilir ve siz silene kadar geçmis anket olarak sonuçlari gösterilmeye devam eder böylece anketler basligi altinda mevcut tüm anketlerin istatistikleri görüntülenebilir. Anketlerinize sadece üyelerinizinmi yoksa tüm misafirlerinizmi oy verebilecek belirleyebilirsiniz. Forum : Sistem içerisinde tam gelismis bir forum sistemi bulunmaktadir, dilerseniz forumunuzdaki son açilan konulari ana sayfanizda gösterebilir yada geri iptal edebilirsiniz. Forumda yazi yazan kisilerin avatarlari olarak kendi ekledikleri resimleri görünür, konulara abone olunabilir. Arama Sistemi : Üyeleriniz ve ziyaretçileriniz ihtiyaç duydugu seyi direk sitenizde yada web üzerinde metin tabanli arayabilirler, ayrica üye girisi yapilmasindan sonra Meslek, Sehir, Ad soyad yada mail adresine göre süzdürerek üyede arayabilirler.


Hit: 7985 | Boyut: 6,2 MB | Telif: MaxiNuke Ekibi | Eklenme: 7 Ocak 2009, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 499

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (34) | Tavsiye Et

-


F-Blog (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Bu blog scripti daha önceden kullandigim bir scripttir. Bir blog sayfasinda olmasi gereken çogu özellik bulunmaktadir. Zamaninda çok ugrasip, isim bitince rafa kaldirmistim :) Simdi ise dagitmaya karar verdim. Blogun özelliklerine gelicek olursak; * Kategorileme o Etiketleme + Etikete göre yazi süzebilme + Etiket Bulutu o Kategori Ekleme - Silme * Log sistemi o Son girenler o Referanslar o Ip - Cookie kayitlari * Blog o Yazilara yorum yazabilme o Kakkimda - referanslar gibi ayri sayfalar olusturabilme o Temel html olarak sayfa çiktisi * Anket o Soru ekleme o Sinirsiz cevap * Diger o Iletisim paneli (devredisi birakabilirsiniz.) o Ziyaretçi Defteri (devredisi birakabilirsiniz.) o Sql sorgulama ekrani o Güncelleme paneli o Sitenizin bütün bilgileri veritabaninda tutulur. + mail + msn + tel + admin sifresi + site_title + site_tamadres + site_logo (text) o Sitenizin bütün bilgilerini veritabanindan düzenleyebilirsiniz. o Adsense reklam destegi Blogu önceden yaptigim için kodlama biraz amatörce. Tek sayfa tarzinda oldugu için gelistirmeniz biraz güç olacaktir.

Öncelikle zip klasörünü açin. Sonra db klasöründeki veritabanlarinin isimlerini degistirin. Örnegin blog.mdb dosyasina blog_x1x2asdfqkk.mdb gibi bir isim verin. Yeniden isimlendirtikten sonra ana klasördeki default.asp yi açin, 5. satirdaki veritabani yolunu degistirin. Site veritabaninin yolunu degistirdikten sonra sira geldi log sisteminin veritabanina. Ayni sekilde yine db klasöründeki loglar.mdb dosyasinin adini istediginiz gibi degistirin. Ismi degistirdikten sonra ana klasördeki logdb.asp yi açin, 2. satirdaki yolu degistirin. Simdi sitenin genel ayarlarini yapmamiz lazim. Bunun için db klasörünün içindeki site veritabanimizi açiyoruz. Ayarlar tablosuna geçelim, orada teker teker ayarlar gözükmektedir. Hepsini kendinize göre düzenlemelisiniz. Buradaki bilgileri doldurduktan sonra veritabanimizi kapatalim. Bu bilgileri yönetim panelindende degistirebilirsiniz. Yapacagimiz ayarlar bitti, simdi bu dosyalari hostunuzdaki uygun klasöre atmalisiniz. Varsayilan yönetim paneli sifresi admin'dir.


Hit: 1501 | Boyut: 154,3 KB | Telif: Fatih Erikli | Eklenme: 15 Aralık 2008, Pazartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 66

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (10) | Tavsiye Et

-

sHibby Download Script v2.3 (tr)     İndir 


Güncelleme (v2.3)
Db/ayarlar.asp deki ayarlar admin paneline tasindi. Güncelleme sonrasi ayarlari tekrar düzenlemeniz gerekmektedir.
Iletisim formu olusturuldu. Iletisim mesajlari seçtiginiz yöneticiye özel mesaj olarak gönderilicek.
Dosya puanlama eklendi. Ziyaretçileriniz dosyalariniza puan verebilicek.
Dosya ayrinti bölümüne ekleyen kismi eklendi.
En popüler dosyalar, en son eklenen dosyalar, en çok puan alan dosyalar sayfalari eklendi.
Diger üyelerinde dosya eklemesi saglandi. Üyeleriniz dosya eklicek ve moderatörlerin/adminlerin kontrolünden sonra dosya sitedeki yerini alicak ve dosyasi onaylanan üyenin puani 1 arttirilicak. Ayrica moderatörlere yeni dosya eklendi diye özel mesaj gönderilicek.
Program Destek bölümü eklendi. Programin kurulumu veya kullanimi ile ilgili dökümanlar ekleyebilirsiniz.
Bununla da ilgili bir sayfa olusturuldu. Bu sayfada herhangi bir dökümani olan programlarin anlatimi bulunuyor. Döküman ekleyen Adminler/moderatörler +3 puan alicaklar.
Kirik link bildirimi düzenlendi. Güvenlik önlemleri arttirildi.
Kategorilere, dosyalara ve haberlere sahte seo yapildi. Seo yu biliyoruz da sahtesi ne oluyor diyenleriniz olabilir :) Sunucuya herhangi bir 404 tanimlama islemi yapmadan, kategorilerde, dosyalarda ve haberlerde adres satirina dosyanin ismini ve en sonuna da .html takisini ekliyoruz. Fakat islemler yine download.asp üzerinden yapiliyor. Basari testini henüz yapmadim. Umarim normal seo kadar basarili olur kii olmamasi için pek bi engel yok.
Sayfalarin basliklari düzenlendi. Title gelistirildi. Meta-tag lar gelistirildi.
En çok aranan kelimeler veritabanina kaydedildi. En çok arananlar blok olarak ve arama sayfasinda gösterilecek. Bu sayede arama motorlarinda biraz daha yukarlarda olabiliriz :)

Güncelleme (v2.2)
# sHibby Üyelik Scripti v1.0 sürümünden 1.1 sürümüne güncellendi.
# Resim upload özelligi eklendi. Güvenlik için bu özelligi sadece adminler kullanabilicek.
# Admin panelinde dosya ID sine göre dosyaya ulasma getirildi.
# sHibby Reklam v1.0 entegre edildi. Bu sistem sayesinde sitenize reklamlar ekliyebilirsiniz

Güncelleme (v2.1)
# Crack ve serial sistemi getirildi. Site ayarlarindan bu sistemi aktif veya pasif yapabilirsiniz.
# Dosya indir linkine tikladiginiz da eger link direk link degilse, yani dosya herhangi bir upload sitesine yüklenmisse, yani dosyanin bir baska site üzerinden indirilme zorunlulugu varsa Dosyayi Indir linkine tikladiginizda yeni bir pencerede açilicak ve dolayisiyla kullanici sitenizden kopmamis olucak.
# sHibby Üyelik Scripti ile entegreli olarak, kimin kaç dosya ekledigini admin panelindeki üyeler linkine girerek üye detayindan görebilirsiniz.
# Admin panelinde dosyalar bölümünde editörler sadece kendilerine ait bir bölüm görebilicekler. Diger editörlerin ekledikleri dosyalarla ilgili islem yapamicaklar.
# Ayni sekilde Adminler Admin Panelinde dosyalari ekleyen kisiye göre siraliyabilicekler.
# Editörün seçimi düzenlendi. Artik her editör bir dosya eklicek ve adminlerden herhangi birisi bu dosyalardan birini site anasayfasi için seçicek. Puani yani ekledigi program sayisi 50 den az olan editörler bu bölüme herhangi bir ekleme yapamazlar.
# Admin panelindeki editör yorumu düzenleme paneline metin editörü eklendi.
# Site Keywordleri eklendi. Db/ayarlar.asp den düzenlenebilir.
# Kategorilerdeki ürünleri listeleyen sayfada alt kategorileri listeleyen bölüm tekrar düzenlendi.
# Haber görüntülenmesindeki ve dosya görüntülenmesindeki hit artisi sessiona baglandi. Bu sayede her misafir her dosyanin, haberin hitini sadece bir kez arttirabilicek.

Güncelleme (v2.0)
Versiyon 2.0 Özellikler
# sHibby Üyelik Scripti v1.0 entegre edildi ve Admin panelinde gerekli sayfalara Admin, Moderatör yetkilendirmesi yapildi.
# HTMLArea kaldirildi, yerine daha kullanisli ve tüm tarayicilarla uyumlu FCK Editor v2.6.3 Beta getirildi.

Güncelleme (v1.1):
Versiyon 1.1 Özellikler
# Editörün seçiminde ürün açiklamasi yerine editör yorumu gösterilicek..
# RSS eklendi. Her kategoriye ayri RSS sayfasi olusturulabiliyor.
# Siteniz için bölümü olusturuldu. Misafirler sitenizdeki programlari iframe ile kendi sitelerinde gösterebilicekler. Üstelik istedikleri kategoriden..
# Arama sayfasinda düzenlemeler yapildi.
# Dosyalarin indirilme sayisinda düzenleme yapildi.
# Download.Asp dosyasinin ismini Db/ayarlar.asp dosyasindan degistirebilirsiniz. Bu özellik scripti sitenize kolayca entegre edebilmeniz için yapildi.
# Admin deki kategori düzenleme sayfasindaki hata düzeltildi.
# Admin de dosya silme isleminden sonraki yönlendirme hatasi düzeltildi.

Yapimcinin açiklamasi:
Genel Bilgi sHibby Download Scriptini sitenize kurarak, download sitesi olusturabilirsiniz. Ilk versiyon olmasi sebebi ile özellikleri ve admin panelini biraz kisitli tuttum. Versiyon 1.0 Özellikler # Sinirsiz alt kategori özelligi # Dosyalara sinirsiz resim ekliyebilme # Dosyalara yönetici onayli yorum ekliyebilme # Dosyalara etiket (tag) ekliyebilme # Kirik link bildirme özelligi # Kategoriye göre dosya ariyabilme # Editörün seçimi basligi altinda anasayfada 1 dosya görüntüleme # Haberler / Anasayfada son 10 haber listeleniyor # Detayli sayaç # Her sayfanin kendisine ait dil dosyalari ile kolay düzenleme # Kolay düzenlenebilir tasarim

Db/Ayarlar.asp deki gerekli ayarlari düzenledikten sonra dosyalari ftp hesabiniza atin. Hostinginizin kontrol panelinden Db klasörüne yazma izni verin ve sitenizi kullanmaya baslayin.


Hit: 4611 | Boyut: 1,6 MB | Telif: Güven Atbakan (shibby) | Eklenme: 15 Aralık 2008, Pazartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 216

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (18) | Tavsiye Et

-


My Radyo PORTAL v2.0 (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Merhabalar.. Bir arkadasim için hazirlamis oldugum radyo sitesini gerek kalmadigi için sizlerle paylasiyorum.. Scriptin içinde reklam, yeni sayfa olusturma, tavsiye, anket, istekler, duyuru, dost siteler, ata sözleri, foto galeri, haber vs gibi daha birçok bölüm bulunmakta.

Kurulumu gayet basittir.. Kurduktan sonra database in adini ve yolunu mutlaka degistiriniz.. Kurulum için kurulum.text yi mutlaka okuyunuz.


Hit: 2580 | Boyut: 623 KB | Telif: Hasan Sertkaya | Eklenme: 12 Kasım 2008, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 125

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (4) | Tavsiye Et

-

Haber Nuke (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: Haber Sitesi Yapmak isteyenler için, gerçekten güzel bir sistem. Google Aramalarinda üst siralara çiklak için gelistirilmistir. Her yönü ile Web 2.0 teknolojisine uygun olarak kodlanmaya çalisilmistir. Habernuke farkini zamanla fark edeceksiniz. Reklam konusunda da 20 den fazla raklam alani olusturarak istediginiz reklam yerlerine reklam resim yazi html kod ekliyebilirsiniz. Haber sitesi yapip bu konuda çalismak isteyen arkadaslar olursa, bu konuda da ortak çözüm ortakligi bazinda çalisabiliriz.

Hit: 452 Telif: Muhammed Emin | Eklenme: 3 Kasım 2008, Pazartesi
Fiyatı: 750 YTL | Puan: 18

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (9) | Tavsiye Et

-


Seri İlan Sistemi (tr)   Git  Test Et


Güncelleme:Kategori yonetimi sahibinden.com daki gibi yapildi.iceril yonetimi degistirildi.ilan listelemesinde ilan tarihine ve fiyatina gore buyukten kucuge siralama aktif edildi.yonetim panelde kategori yonetimi gelismis seceneklerle eklenebilir hale getirildi.
Güncelleme:oto ilanlari icin yonetim panelden marka ve model girisi otomatik yapilmisti,emlak ilanlari icin il ilce ve semt yonetim panelden giilir yapilmistir.(il secince ilce ve ilce secince semt otomatik gelir) yapilmistir.

Güncelleme:
:ilan resimleri uzerine resim eklenirken firma logosu otomatik bastiriliyor (Orn: Sahibinden.com gibi) Banner Sistemine flash banner ve google reklam ekleme yapildi.uyelik aktivasyon mail ile gonderilir yapildi,parola hatirlatma mail ile gonderilir yapildi.

Yapimcinin açiklamasi:
Online Seriilan sistemi.Kategori olusturma,alt kategori olusturma,emlak ve oto ilan icin detayli ozellik girebilme ve gosterebilme,uyelere ozel ilanlarini yonetebilecegi yonetim paneli,cok cok gelismis admin yonetim paneli (ilan yonetimi,uye yonetimi,kategori yonetimi,banner yonetimi,mesay yonetimi,haber yonetimi,logo yonetimi,iletisim bilgileri yoneti) vs. gibi bir cok ozellik.ayrintili bilgi icin [email protected] veya 0546 787 77 75 nolu telden ulasabilirsiniz.

Kurulum Tarafimizdan Yapilmaktadir.


Hit: 581 Telif: Serkan MUTU | Eklenme: 16 Ekim 2008, Perşembe
Fiyatı: 200 YTL | Puan: 17

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (12) | Tavsiye Et

-

MunzurSoft Wep Portal W3 (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: Sevgili Asp Severler; MunzurSoft Olarak Kurulusumuzun 3 Yilini Kutlamis bulunup Bu Mutlu Günlerimizde Sizleride Hatirlamak Amaciyla Munzur Soft Wep Portal V3 ü kullaniminiza ücretsiz sunmus bulunmaktayiz Fazla Uzatmadan Portalimizin Yeni özelliklerini Belirtelim Özellikler; =====(MunzurSoft Wep Portal W3)========---------Admin Klasörünün adini degis 1-Admin Klasörü Adres= http://www.siteniz.com/paneladmin 2-Editör seviyesi için ='Haber Editörü' kidemini admin panelinden ayarlarsan editör girislerinde otomotik olarak editör paneli adresi kendisine bildirilecektir Saygilar 3- 4 Seviyeli Kullanici vardir1-admin-2editör-3download editörü-4 normal kullanicidir. kidem lerini admin panelinden ayarliyorsunuz yok biz bilmiyoruz demeyin söylemedin heç demeyin :D Kullanici Adi ve Sifresi: admin admin =====(MunzurSoft Wep Portal W3)========--------- *1-Portalimiz Ana Sayfada: -1,1 Duyurular -1,2 Manset -1,3 Diger Haberler -1,4 Rast gele resim link olamk üzere siralanmakta -1,5 Reklam Sistemi Banner *2,1-hava durumu *3,1-haber arsivi(Haber arama Butonu ve Arama Kutucugu Bulunmakta) *4,1-Foto galeri(Yeni Sayfada Tiklanan Resimler Açiliyor *5,1-Linkler ( Sadece Üyelerin görebilecegi Bir Link Sistemi) *6,1-Downloads(Kategorili Download Paneli) *7,1-Kategorisel haberler paneli (Eski sürümlerin hatalari düzeltildi + Yeni Tasarim Ile Süslendi) *8,1-Iletisim Paneli(Admin in Mail Adresine Direkt Giden Bir mail Sistemi) *9,1-Ziyaretci defteri(Ziyaretcilerin Rahat Bir Sekilde Mesaj Basligi Ve Mesaj Rengini Sece Bilecigi Bir Sistem) *10,1-Yazar (editör Sistemi)(Editörün Bütün Yazilarini Bulmak Için Arastirma Çubugu Eklendi) *11,1-Site Içi Arama *12,1-Uyelik Sistemi(admin&editör&kullanici/\/\Uyeler Arasi Mesajlasma Uye arama Vb) *13,1-Anket Sistemi Eski Sürümdeki Çift Oy hatasi Giderildi ip Alma Algilandi *14,1-En Çok Okunan Haberler blogu Eklendi *15,1-Takvim& Saat &Döviz Kuru&Hava Durumu (Erzincan Baslangictir Kendinize Göre Ayarlayin)Bloklari ====( /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ )==---- reklam asp i istediginiz alana include etmeniz yeterlidir(Ana Sayfada En Basta bulunmakta Açiklar bir nezzede olsa kapadildi 'hem hacker var olan açikdan degil olmayan açigi yaratip sisteme girendir Lamerlerede slm:) MunzurSoft Web Portal v3 Finis Date:21/09/2008 time:00:48 ====( /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ )==---- Adminkullanici adi ve sifresi:admin olup kullaniminiza azir bir sistem Burdan Benim Bu Ana Kadar yanimda olan degerli kardesim Murat Cetin E tsk Bir Borç Bilirim Her Kese Bir Nezzede Olsa Yardimci olduysam Ne mutlu Copryt I Silmeyin diyecegim ama ben biliyorum kim nerde kullaniyorsa bir zamet msn den bana ulassin [email protected] ====( /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ /\/\ )==---- dosyalari ftp sunucunuza atin veri tabanina yazma izni verin db ayarlarini yapin hazir db ayarlari: db klasörünün içindeki veri tabanin adini degisin ve www klasörünün için de ayarlar, paneladmin klasörünün içinde dahil.asp'line>10/db.asp/güncelle, sil, kaydet,link,yenilink,link kaydet asp dosylarindan veri tabanin yollarini degisin güvenliginiz içindir tsk paneladmin/download klasörünün içindeki asp dosylarida dahil bi zahmet ==>/paneleditör de dahil.asp'line>10/db.asp/güncelle hep bana hep bana yok armut pis agzima düs baska yok Player\Player2 dosylarinin içindeki asp dosaylarinin line 5 daki db yolalrinda ekleyin

Hit: 3116 | Boyut: 3,9 MB | Telif: MunzurSoft | Eklenme: 8 Ekim 2008, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 178

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (9) | Tavsiye Et

-

Sayfalar :  <<  < - 3 - 4 - 5 6 7  >   >>

ANASAYFA | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | REKLAM | DESTEKLEYENLER | İLETİŞİM
ASP İndir © 2001 - 2024 |

ASP İndir, Radore Hosting'de barındırılmaktadır.

Web Tasarımı: ASP İndir | Kodlama: Can "FiNaRFiN" HANHAN , Korkut TAHAOĞLU, Göktuğ İÇÖZ

Sitemize editör, ziyaretçi ya da üyelerimiz tarafından eklenen hiç bir veriden ayrıca tüm diğer site linklerinden, ASP İndir sorumlu değildir.

0,33 - #29.04.2024 17:52:08#