-Gizle-

-Gizle-
ASP,ASP Scripts,ASP Download, Web Hosting, Asp Hosting
ANASAYFA | FORUM | SİTENİZ İÇİN | REHBERLER | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | HOSTING | İLETİŞİM
// 28 Mart 2024, Perşembe / İstatistikler / Puan Sistemi
Arama:

// ÖZELLEŞTİR / Bilgi

E-posta:
Şifre:
Beni Hatırla
| Şifremi Unuttum


Türkçe PHP Kaynağınız   Türkçe JAVASCRİPT Kaynağınız
// SİTELERDEN HABERLER >> Tüm Haberler
// GÜNCEL HABERLER / Kaynak: NTVMSNBC
>> Bayramınız kutlu olsun (1 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> JAVASCRİPT İndir ve JQUERY içerikleri (0 yorum)
>> ASP İndir -- Forum bölümü (11 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> Antarktika'da bilimsel istasyon kuracak
>> Ürettiği en büyük roketi fırlattı     
>> Yaşam süresi 6 yıl uzadı
>> ‘Hack Kuzey Kore’nin işi’
>> BlackBerry geri döndü
// EN YENİLER
Adı Hit
Coder News Script (tr) 12
Sayfalama Scripti Classic Asp (tr) 235
E-Ticaret Scripti (Açık Kaynak Kodlu + PayTR Sanal Pos + NetGSM Sms + Yurtiçi Kargo Entegrasyonlu) (tr) 751
Main4 Firma Scripti (tr) 613
Üyelikli Not Defteri (tr) 384
Kişisel Blog Scripti (tr) 411
Win11 ve Win10 Hazır Web Sitesi Portalları (tr) 612
E-Firma Rehberi (tr) 94
W3 Link Sistemi (tr) 124
Burs Dernek Başvuru ve Öğrenci Yönetim Sistemi (tr) 160
 
 
// EN POPÜLER
Adı Hit
Hazır Site v2.2 (tr) 98005
Web Wiz Forums v9.69 (ing) 28118
ASP Kitapçığı (tr) 20567
HG Üye Sistemi (tr) 17417
Tanıtım Sitesi v2.2 (tr) 17031
MyDesign Haber Sistemi v0.7 (tr) 15643
MyDesign Ziyaretçi Defteri v1.7 (tr) 14760
JoomlASP v1.0.3 (tr) 13892
PD Portal Access v4.0 (tr) 13219
E-Ticaret (tr) 12237


 EN POPÜLER 100 İçerik


RSS

Add to Google


MaxiASP
Karakalem
VDA Digital Agency
Hosting Sözlük
 

 Arama // Gelişmiş Arama

Anasayfa >> Arama



Aranılan kelime: IP

Tekman Anket v2.1 (tr) (Güncellendi)    İndir  Test Et


Güncelleme (v2.1) Güncelleme 03.03.2011
+ip korumadaki sorun giderildi +yönetim panelinden anket sonuçlarini sifirlama olanagi düzeltildi +Oy kullanan ipleri yönetimden görebilme ipleri sile bilme olanagi düzeltildi +Anketin oy yüzdelerini ayri ayri renkli çubukla gösterme imkani saglandi +Anketin oy yüzdesine pasta dilimi eklendi + Pasta dilimini anket seçeneklerine göre ayirma özelligi mevcut +yönetim bölümüne giristeki açiklar kapatildi +Cookies korumadaki hata düzeltildi +12 Haziran 2011 Genel Seçimleri güvenle kullana bilirsiniz.

Yapimcinin açiklamasi:
Tekman anket v2.1 Oy yüzdelerini renkli göstergeyle gösterme imkani saglandi Anket detaylarinda göstergeye swf pasta dilimi eklendi Yönetim panelinde her ankete 16 seçenek kullanma olanagi saglandi Cookies ip koruma ekli ziyaterçilerin ankete 2. defa oykullanamiyo Tüm anketlerin kaç oy aldigini admin panelinden görmek gibi pek çok özellik bulabilirsiniz! default.asp ismini degistirerek istediginiz yere include edebilirsiniz


Hit: 9090 | Boyut: 773 KB | Telif: Sinan Bingöl | Eklenme: 8 Mart 2014, Cumartesi
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 298

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (19) | Tavsiye Et

-

Bukalemun Firma Scripti v2.0 (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: Merhaba arkadaslar; bukalemun firma scriptin ikinci türü olan ve tamamen kendi kodlamam olan bu script de diger firma scriptlerim gibi çok gelismis bir admin paneline sahiptir. Gerek görsel gerek islevsel hersey tamamen dinamik bir sekilde düzenlenebilir/eklenir/silinebilir. Panel detayli istatislik grafik çikarabilir aylara göre. Panel de 5 dil için hazir kodlanmistir web sitesi de 5 dil için kodlanmistir. Script tamamen 5 dilde kullanilabilir ve yayinlanabilir. Bunlar Türkçe, Ingilizce, Fransizca, Arapça ve Rusça dir. Panelden bir tik ile web sitesi 8 farkli renge bürünebilir. 100 farkli arkaplan resmi gibi daha birçok dinamik özellikler barindiriyor. Yani 5 panel dili ve 5 site dili, 8 farkli renk, 100 farkli arka plan kombinasyonu.. Yönetim paneli resimleri ve panel hakkinda daha detayli bilgi almak isteyen arkadaslar [email protected] adresine dönüs yapabilirler. Tesekkürler.

Hit: 367 Telif: Hafzullah YILDIRIM | Eklenme: 3 Şubat 2014, Pazartesi
Fiyatı: 100 TL | Puan:

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (0) | Tavsiye Et

-


ASP Net İçerik Yönetimi (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: Gelismis özelliklere sahip ASP.NET içerik yönetimi ! Modül özellikleri Site Bilgileri Modülü Mesajlar Modülü Haberler Modülü Makaleler Modülü Hizmetler Modülü Kampanyalar Modülü Etkinlikler Modülü Referanslar Modülü Projeler Modülü Ürünler Modülü Videolar Modülü Albümler Modülü Anasayfa Slide Modülü Mail Listeleri Modülü Telefon Listeleri Modülü Çözüm Ortaklari Modülü Dosya Merkezi Modülü Sikça Sorulan Sorular Modülü Istatistik Modülü Sistem Kullanicilari Modülü Ayarlar Modülü LOG Modülü Uyarilar Modülü

Hit: 336 Telif: ebadminplus.com | Eklenme: 31 Ocak 2014, Cuma
Fiyatı: 13 TL | Puan:

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (0) | Tavsiye Et

-

TürkForum v2.1.0 (tr) (Güncellendi)    İndir  Test Et


Güncelleme (v2.1.0): - Editör sistemi ihtiyaçlarimiza karsilik vermedigi için yeni versiyon CKEditör ile degistirildi. - Sistemimizde paylasim sitelerindeki videolarin görünmemesi sorunu vardi. Bu sorun yeni editördeki "Video ekle" butonu ile giderildi. Artik video ekleyebilecegiz. - Rütbe sistemindeki hatalar güncellendi ve ufak degisiklikler yapildi. - Sayfalama sistemindeki hatalar giderildi ve sistemde degisiklikler yapildi. - Bir kaç degisik hatalarin daha güncellemesi yapildi.

Güncelleme (v2.0.3):
v2 sürümünde çikan hatalarin giderildigi yeni sürüm. Bu dosyayi v1.5 sürümden v2 ye güncelleyecekler kullanabilirler. v2 sürümünü daha önceden kurmus olanlar, yönetim panelinden Güncelleme Kontrolü bölümünde ki güncellemeleri sirayla indirerek sistemlerini güncellestirebilirler. www.aspturkforum.com adresinden de güncellemelere ulasabilirsiniz.

Güncelleme (v2.0):
Mesaj ve konu düzenleme buglari giderildi. Yetki ve rütbe sistemindeki hatalar giderildi. Sayfalama hatasi giderildi. Tema ve görünüm sistemi tamamen degistirildi. Yas girdisi degistirilerek, dogum tarihi sistemi eklendi. Bugünkü mesajlar, Forumlar okundu say, Kimler online gibi fonksiyonlar eklendi. Forumu gezen kisi sayisi ana sayfada (x Kisi içerde) seklinde görüntüleme eklendi. Arama sistemine kullaniciya göre mesaj arama özelligi eklendi. FCK Editör monte edildi. Bazi alanlar yeniden tasarlandi. Navigasyon sistemi otomatiklestirildi. Ana sayfada sag alana Son Mesajlar ve Son Konular bloklari eklendi. Gülücük sistemi degistirildi ve yeni gülücükler eklendi. TürkForum ASP tabanli türk yapimi forum scriptidir.

Forum klasöründeki Settings.asp adli dosyayi açarak, buradan sitenin gerekli ayarlarini yapin! Database ayarlarini dikkatli yapin. Yoksa hata alabilirsiniz! Settings.asp den ayarlarinizi yaptiktan sonra, tüm dosyalari eksiksiz biçimde sunucunuza yükleyin. Database ve Includes klasörlerinize okuma-yazma izni verin. Ardindan sitenize girin. Forum otomatik olarak kurulum sayfasina yönelecektir. Adimlari takip edin gerekli islemleri yapip, yönergeleri uygulayin. Forumunuz saglikli biçimde kurulacaktir. Kurulum bittikten sonra sunucunuzdan "Setup" adli klasörü mutlaka silin! Ayrintili bilgi, yardim ve destek için www.aspturkforum.com forumlarindan yararlanabilirsiniz.

Güncelleme (v1.5):
Bulunmus hatalar giderildi. Tarih islemleri nedeniyle, sütunlarin tarih/saat biçiminde ayarlanmasindan kaynaklanan sorunlar tarih sisteminin degistirilmesi ile giderildi. SEO sistemi eklendi. Ancak kullanabilmek için Settings.asp den aktif edip, SEO404.asp yi sunucunuza tanitmaniz gerekli. Bu islem hakkinda yardim için teknik destek forumlarina basvurabilirsiniz. RSS sistemi eklendi. Postbit sadelestirildi. Bir kaç degisiklik daha yaptim. Ancak hatirlamiyorum.

Yapimcinin açiklamasi:
TURKFORUM, MinTForum adli projenin bir parçasidir. MinTForum gereken altyapiyi kuramadigindan, kodlarindaki karisiklik vs. nedenlerden dolayi kimimizin bildigi üzer projeye son verilmisti. Iste TURKFORUM bu koyulan noktayi virgüle çevirerek, gerek altyapisi ile, gerek içerigi ile MinTForum a son verip bastan bir baslangiç yapan ASP tabanli forum scriptidir. Özellikleri hakkinda içinde Beni_Oku dosyasi mevcuttur. Ayrintili özellikleri oradan okuyabilirsiniz. Ayrica www.mintdestek.com adresine bakabilirsiniz.

Forum klasöründeki Settings.asp adli dosyayi açarak, buradan sitenin gerekli ayarlarini yapin! Database ayarlarini dikkatli yapin. Yoksa hata alabilirsiniz! Settings.asp den ayarlarinizi yaptiktan sonra, tüm dosyalari eksiksiz biçimde sunucunuza yükleyin. Ardindan sitenize girin. Forum otomatik olarak kurulum sayfasina yönelecektir. Adimlari takip edin gerekli islemleri yapip, yönergeleri uygulayin. Forumunuz saglikli biçimde kurulacaktir. Kurulum bittikten sonra sunucunuzdan "Setup" adli klasörü silin! Ayrintili bilgi, yardim ve destek için www.mintdestek.com forumlarindan yardim alin!


Hit: 8963 | Boyut: 1,8 MB | Telif: AspTurkForum.Com | Eklenme: 2 Ocak 2014, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 187

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (38) | Tavsiye Et

-


Mydesign Haber v9 Tema (tr)   Git  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Yapimcinin açiklamasi: Yaklasik 300 e yakin tema satisi gerçeklestirdim. Temalari kullananlar oldukça memnun kaldilar. Bir çogu yeni versiyon temalara geçis yaptilar bile. Mydesign Haber Sisteminde gördügüm en büyük eksiklik ise üyelik sisteminin olmamasi idi. Ilk önce buradan çözmeye baslamak istedim. Nitekim sonunda Mydesign Haber V8 vertigo Edition sürümünü gelistirdik. Bu sürümün özelliklerinden kisaca bahsetmek isterim. Mydesign Haber v8 Vertigo Edition Üyelik Sistemi Evet üyelik sistemi, kesinlikle disaridan eklenilen ek bir sistem degil. Üyelik sistemi Mydesign Haber ‘in orjinal veritabaninda yer alan yazarlar tablosu genisletilerek yapildi. Bu sayede performansi yüksek bir sistem olusturuldu. Üyelik sisteminde, yetkilendirme özelligi getirildi. Konuk ve Normal yazar özellikleri kazandirildi. Ayrica bütün yazarlarda tek sayfada listelendi. Video Player ve Upload Özelligi Sistem artik video upload özelligi destekliyor. Yönetim panelinizde size ait olan videoyu sorunsuz bir sekilde galeriye ekleyebiliyor ve yine kendi özel playerinizda oynatma imkani yakaliyorsunuz. Mpeg, avi ve flv formatlari destekliyor. Bu özelligi kullanabilmeniz için php.ini dosyanizda Script Time Out ayarinizi yapilandirmaniz gerekmektedir. Galeri Sayfalari Getirilen Yenilikler Eklediginiz haber içerisine mevcut, daha önceden eklenilmis galerilerinizi seçenek yardimi ile ekleyebiliyorsunuz. Haber ile ilgili bir fotograf albumu oldugunu var sayalim. Fotogram albumunu olusturuyorsunuz. Daha sonrasinda haberinizi girerken, seçeneklerden galerinizi belirtiyor ve habere galeri ekliyorsunuz. Seo Sistemi ve Meta Tag degiskenleri Sistemde, artik yönetim panelinde meta tag, açiklama ve site basligi gibi düzenlenebilir özellikler gelismis bir seçenek menüsü ile sizlere sunuluyor. SEO ayarlarinizi daha profesyonel olarak kendinize özel hazirlayabiliyorsunuz. 404.asp kullanmadan seo aktif edilebilir hale getirildi. Yönetilebilir Sayfa Özellikleri Evet buda çok önemli bir özellik. Yönetim panelinde eklediginiz sayfalar, kurumsal iletisim bilgileriniz, haber kategorileriniz v.b. ilgili sayfalariniz footer bölümünde otomatik olarak eklenebilir hale getirildi. Siz panelden düzenledikçe footer da otomatik olarak kendini güncelliyor. E-posta Aboneligi ve Facebook E-posta listesi aboneligi eklendi. Sitenizi takip etmek isteyenler listeye kayit oluyor. Sizde toplu olarak kayit altinda olan e-posta adreslerine e-posta gönderebiliyorsunuz. Ayrica sistem içerisine facebook hayran sayfaniz yönetim panelinden eklenilebilri hale getirildi. Sitemap Özelligi (.xml uzantili) Sitemap özelligi sayesinde, google v.b. aramamotorlarinda üst siralara çikmaniz an meselesidir. Sitemap dosyaniz yönetim panelinden otomatik oalrak güncellenebilmektedir. Güncel kalan sitemap dosyanizi, google web master araçlarina tanitabilir ve sürekli güncel tutabilirsiniz. Haber Botlari :** Sistemde yer alan haber botlari sayesinde, yorulmadan saniyeler içerisinde sitenize haber ekleyebilirsiniz. Haberleri kategorilerine göre çekebilirsiniz. Yönetimn tamami ile sizin ellerinizde. Haber botlari 5 adettir. Haber7, habertürk, internethaber, ensonhaber ve iha haber botlari ile sisteminizi süreki güncel tutabilirsiniz. Site Açma / Kapama : Sistemde herhangi bir sorun yasadiginizda sitenizi yönetim panelinden kapatip önceden hazirladigimiz güncelleniyoruz.asp sayfaya yönlendirme yapabilirsiniz. Sekmeli Kategori Bloklari: Yönetim panelini kullanarak istediginiz kategorideki son 3 haberi sekmeli kategori blogunda gösterebilirsiniz. Finans ve Hava Durumu Bloklari:** Asp bot mantigi ile hazirlanmis güncel hava durumu ve piyasa bilgileri bloklari (Sadece Caboty Temasina ücretsizdir). Meta Tag Ayarlari - Seo Optimizasyon: Yönetim panelinden site açiklamanizi ve anahtar kelimelerinizi girebilir, istediginiz zaman güncelleme yapabilirsiniz. Google Analiz: Yönetim panelinden google analiz kodunuzu girerek sitenizin analizini google webmaster araçlarindan direk takip edebilirsiniz. Firma & Ilan:** Yönetim panelinden firma ve ilan ekleyebilirsiniz. (Bu bölüm beta sürümdür ve eklenti olarak ayrica ücerete dahildir) ** Eklentiler ücretlidir..

Hit: 637 Telif: MydesignTemalari.com (Geliştirici) | Eklenme: 7 Kasım 2013, Perşembe
Fiyatı: 249 TL | Puan:

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (11) | Tavsiye Et

-

Google Analytics Hit (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: Bu scripti basit bir sekilde yönetim panelinize entegre ederek Google Analystic ile es zamanli sitenize giren tekil, çogul, toplam tekil ve çogul olarak ekstra yeni ziyaretçilerin sayisini görebilirsiniz. istatistik.asp de bulunan google hesabinizdaki bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Scriptin çalisabilmesi için google analystic hesabiniz olmasi gerekmektedir.

Hit: 788 | Boyut: 3,1 KB | Telif: Mehmet | Eklenme: 21 Ağustos 2013, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan:

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (2) | Tavsiye Et

-


Firma Scripti V2 Plus (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: Demo:http://v2plus.endertr.com Admin Panel: http://v2plus.endertr.com/panel Kullanici adi: admin parola: admin Scriptin Satis fiyati 50 TL dir. Paypal ile aninda lisans alabilirsiniz. -SEO Özelligi -Sinirsiz Dil Seçenegi Eklenebilme -Ürün Kategori ve Alt Kategori Ekleyebilme -Sinirsiz Kategorili Dinamik Sayfa Ekleyebilme -Galeri ve Video Modülü -Ziyaretçi istatistikleri -Sinirsiz sayfa olusturma -Sinirsiz menü ekleme -Sinirsiz ürün ekleme -%100 Mobil uyumlulugu

Hit: 226 Telif: Ender-TR | Eklenme: 13 Ağustos 2013, Salı
Fiyatı: 50 TL | Puan:

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (6) | Tavsiye Et

-

Bukalemun Firma Scripti (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Merhaba arkadaslar; Tamamen kendi kodlamam olan çok gelismis bir admin paneline sahiptir. Gerek görsel gerek islevsel. Hersey tamamen dinamik bir sekilde düzenlenebilir/eklenir/silinebilir. Panel detayli istatislik grafik çikarabilir aylara göre. Panel de 5 dil için hazir kodlanmistir web sitesi de 5 dil için kodlanmistir. Script tamamen 5 dilde kullanilabilir ve yayinlanabilir. Bunlar Türkçe, Ingilizce, Fransizca, Arapça ve Rusça dir. Panelden bir tik ile web sitesi 8 farkli renge bürünebilir. 100 farkli arkaplan resmi gibi daha birçok dinamik özellikler barindiriyor. Yani 5 panel dili ve 5 site dili, 8 farkli renk, 100 farkli arka plan kombinasyonu.. Bu web sitesi ile yaptigim örnek siteler; http://www.tufekciyapi.com http://www.eformedya.com http://www.bimtas.net Yönetim paneli resimleri ve panel hakkinda daha detayli bilgi almak isteyen arkadaslar ve alici olarak ilgilenen arkadaslar [email protected] adresine dönüs yapabilirler. Tesekkürler.


Hit: 465 Telif: Hafzullah YILDIRIM | Eklenme: 31 Temmuz 2013, Çarşamba
Fiyatı: 100 TL | Puan:

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (2) | Tavsiye Et

-


Hazır Web Site v1.0 (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Hazir Web Site v1 ile yeni bir web sitesine sahip olabilir, hizli ve kolay olarak, baskasina ihtiyaç duymadan web sitenizi yönetebilirsiniz. Hazir Web Site v1; içeriginin web sitesi sahibi tarafindan yönetilebildigi, güncellenebilen , teknolojik bir tasarima sahip, modüler sisteme dayanan, gelismis bir web sitesi paketidir.

Kurulum:
Kurulum firmamiz tarafindan yapilacak olup , host hizmetini kendimiz saglamaktayiz.


Hit: 934 Telif: Ahmet Peker | Eklenme: 31 Temmuz 2013, Çarşamba
Fiyatı: 150 TL | Puan:

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (3) | Tavsiye Et

-

Mercan Server Kontrol Sistemi v1.1 (tr)   Git  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Yapimcinin açiklamasi: Server Kontrol Sistemi - hosting firmalari oyun sunuculari hosting sunuculari server dagitan firmalarin için yazilmis bir sistemdir. Ürün Özellikleri ; 2 ip araligi verilerek sisteme otomatik iplerin eklenmesi oto kontrol sistemi ile ipleri sizin belirlediginiz süre araliginda kontrol edilerek yine sizin belirlediginiz bir e-mail adresine bildilrimesii iplere notlar eklenmesii açik ve kapali iplerin gösterimii satilmis veya satilmamis iplerin gösterilmesii v1.1 versiyonu ile gelen yeni özellik iplerin tek tek kendi belirlediginiz IP bloguna eklenebilmesi

Hit: 112 Telif: Yavuz MERCAN | Eklenme: 19 Temmuz 2013, Cuma
Fiyatı: 50 TL | Puan:

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (0) | Tavsiye Et

-

Sayfalar :  <<  < - 1 - 2 - 3 4 5  >   >>

ANASAYFA | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | REKLAM | DESTEKLEYENLER | İLETİŞİM
ASP İndir © 2001 - 2024 |

ASP İndir, Radore Hosting'de barındırılmaktadır.

Web Tasarımı: ASP İndir | Kodlama: Can "FiNaRFiN" HANHAN , Korkut TAHAOĞLU, Göktuğ İÇÖZ

Sitemize editör, ziyaretçi ya da üyelerimiz tarafından eklenen hiç bir veriden ayrıca tüm diğer site linklerinden, ASP İndir sorumlu değildir.

0,33 - #28.03.2024 18:13:46#