-Gizle-

-Gizle-
ASP,ASP Scripts,ASP Download, Web Hosting, Asp Hosting
ANASAYFA | FORUM | SİTENİZ İÇİN | REHBERLER | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | HOSTING | İLETİŞİM
// 7 Mayıs 2024, Salı / İstatistikler / Puan Sistemi
Arama:

// ÖZELLEŞTİR / Bilgi

E-posta:
Şifre:
Beni Hatırla
| Şifremi Unuttum


Türkçe PHP Kaynağınız   Türkçe JAVASCRİPT Kaynağınız
// SİTELERDEN HABERLER >> Tüm Haberler
// GÜNCEL HABERLER / Kaynak: NTVMSNBC
>> Bayramınız kutlu olsun (1 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> JAVASCRİPT İndir ve JQUERY içerikleri (0 yorum)
>> ASP İndir -- Forum bölümü (11 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> Antarktika'da bilimsel istasyon kuracak
>> Ürettiği en büyük roketi fırlattı     
>> Yaşam süresi 6 yıl uzadı
>> ‘Hack Kuzey Kore’nin işi’
>> BlackBerry geri döndü
// EN YENİLER
Adı Hit
Coder News Script (tr) 12
Sayfalama Scripti Classic Asp (tr) 235
E-Ticaret Scripti (Açık Kaynak Kodlu + PayTR Sanal Pos + NetGSM Sms + Yurtiçi Kargo Entegrasyonlu) (tr) 751
Main4 Firma Scripti (tr) 613
Üyelikli Not Defteri (tr) 384
Kişisel Blog Scripti (tr) 411
Win11 ve Win10 Hazır Web Sitesi Portalları (tr) 612
E-Firma Rehberi (tr) 94
W3 Link Sistemi (tr) 124
Burs Dernek Başvuru ve Öğrenci Yönetim Sistemi (tr) 160
 
 
// EN POPÜLER
Adı Hit
Hazır Site v2.2 (tr) 98008
Web Wiz Forums v9.69 (ing) 28124
ASP Kitapçığı (tr) 20567
HG Üye Sistemi (tr) 17417
Tanıtım Sitesi v2.2 (tr) 17031
MyDesign Haber Sistemi v0.7 (tr) 15643
MyDesign Ziyaretçi Defteri v1.7 (tr) 14763
JoomlASP v1.0.3 (tr) 13892
PD Portal Access v4.0 (tr) 13220
E-Ticaret (tr) 12237


 EN POPÜLER 100 İçerik


RSS

Add to Google


MaxiASP
Karakalem
VDA Digital Agency
Hosting Sözlük
 

 Arama // Gelişmiş Arama

Anasayfa >> Arama



Aranılan kelime: Forum

Snitz Forums 2000 v3.4.07 (ing) (Güncellendi)    İndir  Test Et


En çok kullanilan forum uygulamalarindan biri olan Snitz'in yeni versiyonu. Bu versiyon ile bir çok yeni özellik geliyor. Hizli cevaplama, üye aliminin açma/kapama, özel sifreleme, özel forum'lar, küfürlü kelimelerin yasaklanmasi, flood kontrolü gibi daha bir çok özelligi bu versiyon ile kullanabilirsiniz.

Hit: 3310 | Boyut: 563,1 KB | Telif: Snitz™ Communications | Eklenme: 24 Eylül 2009, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 208

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (22) | Tavsiye Et

-

Web Wiz Forum - Edit Surportal (tr)     İndir  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Yapimcinin açiklamasi: Web Wiz Forum - Sur portal Edit - Istek üzerinde sadece portaldan ayrilarak hazirlanmistir. Yenilikleri - Temel Basliklar * Forum resim ekleme stilleri surportal resim bölümü gibi * Rss Bot * Rss Resim Bot Rss botlarini kullanarak haber program ve forum basliklarini sitenize snler içinde çekebilirsiniz. * Forum basliklari için * Paylasimlar - Facebook Google vs * Font büyütme * Anahtar Kelimeler * Benzer Forum Basliklari * Ve baska yerlerde yayinlamak için gerekli kodlar * Haber sistemi *Download sistemi *Video sistemi ve sur portal da bulunan diger tüm özellikler Veritabaninin (mdb) yolunu database/database_connection.asp dosyasindan kendinize göre degistiniz. strDbPathAndName = Server.MapPath("../db/suryazilim.mdb") <==== Degistirilecek satir. Not: Sitenizin güvenligi için database yolunu en uygun dizine atiniz. Tavsiyemiz dizini bir üst dizine http ile erisimi engellenen dizinlerden birine atmanizdir.

Hit: 1907 | Boyut: 4,6 MB | Telif: SUR YAZILIM | Eklenme: 24 Eylül 2009, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 0

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (1) | Tavsiye Et

-


SUR PORTAL (tr)     İndir 


Yapimcinin açiklamasi:
Web wiz forums üzerine gelistirilmistir. Bu asamada farkli kaynaklardan yararlanildi ve tamamen ücretsiz dagitilmak üzere hazirlandi. Kisaca Web Wiz Portali diyebiliriz.

*****KURULUM***** 1-) Veritabaninin (mdb) yolunu database/database_connection.asp dosyasindan kendinize göre degistiniz. strDbPathAndName = Server.MapPath("../db/suryazilim.mdb") <==== Degistirilecek satir. Not: Sitenizin güvenligi için database yolunu en uygun dizine atiniz. Tavsiyemiz dizini bir üst dizine http ile erisimi engellenen dizinlerden birine atmanizdir. 2-) http://www.sizinsiteniz.com/admin.asp dosyasini explorer'inizin araç çubugundan giriniz. Kullanici Adi : suryazilim Sifre : suryazilim Giris yaptiktan sonra sifrenizi degistirmeyi unutmayiniz. Admin panelinden gerekli ayarlamalarinizi yaptiktan sonra sitenize http://www.sizinsiteniz.com adresinden giris yapabilirsiniz.


Hit: 1371 | Boyut: 3,2 MB | Telif: SUR YAZILIM | Eklenme: 13 Eylül 2009, Pazar
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 0

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (10) | Tavsiye Et

-

PD Portal Access v4.0 (tr) (Güncellendi)    İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
--ÖZELLIKLER-- - çok özellik ekledim bakin iste kesfedin :) - seo yu mysql sürümle tam site seo seklinde yapacam mysql gelismis olmadigi için ücretli yaptirmayi düsünüyorum..

Alper Mutlu TOKSÖZ Productions SUNAR... --KURULUM-- - ayarlar.asp den ayarlarinizi yapin - veritabani ayarini yapin sonra sitem calismiyo diye yanima gelmeyin db klasörünün ismini karmasik bisey yapin ayarlar.asp de 2. satirdaki belirttigim yere o yaptiginizi yazin - sonra hosta atin dosyalari - tüm sifreler admindir tabi sizin ayarlar.asp de yaptiginiz sifre yönetim paneli sifresi - ilk siteye giris yapin ve bilgilerinizi düzenleyin sifrenizi mutlaka degistirin sonra lamer larla ugrasmayalim :) - sonra yönetim paneline girin ve oradaki site bilgilerinizi degistirin - ayarlar.asp de belirttigim gmail bilgileri sifre unuttum üye mail bilgilendirme için sarttir - bukadar sorunuz olursa lütfen bana degil foruma sorun - ve ALLAH RIZASI için copyright kaldirmayin. ben size koca portal veriyorum bedava ve sizden tek istedigim o küçücük bi yazi... - eger siteyi biri için satacaksaniz bile copyright dursun durursa o alacaginiz para helel hos olsun ama durmazsa haram zehir zikkim olsun.


Hit: 22736 | Boyut: 2,2 MB | Telif: Alper Mutlu TOKSÖZ | Eklenme: 3 Eylül 2009, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 884

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (150) | Tavsiye Et

-


MS-Pro Portal Scripti v1.2 (tr)     İndir  Test Et


Yapimcinin açiklamasi:
Daha önceden AS-Pro olarak yayinladigim Portal scripti Artik MS-Pro olarak sizlerle. Bu iki derlemede AS-Pro ile ayni islevler tasimakta. Sadece kodlar fixlenip gereksiz kod fazlaligindan arindirilarak dahada hizlandirilmistir. Portal Özelliklerini Demo Siteden Görebilirsiniz. Hazirlayan : Mesut Msn & Mail : [email protected] Mspro Destek : www.mehmetsatar.com <------- YP Portal MS-Pro Sürümü 1.0 -------> YasirPro portalin grafikleri degistirilip daha fazla görsellik eklendi. varolan Forum, Download, Makale, Sayfa ekleme, ve Toplist özelliklerine ziyaretçi Defteri, Sohbet, Flash Oyunlar ve basit bir e-kart yollama bölümü eklendi Yönetim Panalei Bölümlendirildi Ziyaretçi defteri ve flash oyun admin panelinden kontrol edilebilir hale getirildi. Menü Renklendirilip menüde tarih gösterildi. Ayrica Portala MenüLogo® ile kolay dolasma özelligi eklendi Versiyonda güvenlik açigi birakmamak için bazi bölümlerin veritabani yolunu veritabani.asp ye ayarlamadim sonraki versiyonlarda bunuda ayarlayip tek bir ayar dosyasi ile kurulum yapilabilir duruma getirecez simdilik bir kaç dosyanin veritabani yolunu kendimiz degistirecez.

1- Ayarlar.asp dosyasini bir editör ile açip veritabani yolunu ve site adresini yazin. 2- Admin girisi için kullanici adi: admin Sifre: aspro dur giris yaptiktan sonra mutlaka profilden sifrenizi degistirin. Yönetim sifresini degistirmek içinse Yonetim/PAROLA.asp Dosyasini Açarak 2. Satirdaki "aspro" sifresini degistirin 3- Sohbet Bölümü için gerekli admin sifresi site adresi v.s ayarlari: sohpet/admin_config.asp dosyasinin içinde belirtilen yerlere yazarak yapin Not: Sohpet Bölümüne admin girisi yapabilmek için: Normal Bir nickle sohpete girin sohbet sayfasinda mesaj yazilan yere /admin sifre yazip gönderin girdiginiz nick çikana kadar admin kalacaktir.. 4- Asagida konum ve satirlarini belirttigim dosyalarin veritabani yolunu degistirin : game/default.asp (24. Satir) game/oyun.asp (12. Satir) game/admin/default.asp ( 4. Satir) game/admin/sil.asp ( 6. Satir) game/admin/yeni.asp (51. Satir) guest/admin_aktif.asp ( 6. Satir) guest/admin_mesajlar.asp (10. Satir) guest/admin_oku.asp (21. Satir) guest/admin_pasif.asp ( 6. Satir) guest/admin_sil.asp ( 5. Satir) guest/mesaj_kayit.asp (15. Satir) guest/ziyaretci_mesajlari.asp (21. Satir) <------- Önemli --------> Sitenizin Veri Tabani Yolunu degistirmezseniz web sitenizin veritabani pc ye download edilebilir ve siteniz HACKLENiR eger veritabani yolunu degistirmekte Zorluk Yasiyorsaniz Forum Bölümümüzden Yardim isteyin Bu Sürümü Hazirlamam için fikir veren diger YP sürümlerini hazirlayan ( Spotlayn, SNC ) ve YP projesini baslatan Yasir Kardesimize Tesekkür Ederiz MS-Pro Design Ekibi...


Hit: 2489 | Boyut: 6,2 MB | Telif: UnFaitHfuLL | Eklenme: 26 Ağustos 2009, Çarşamba
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 0

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (9) | Tavsiye Et

-

AspTR Improved (tr)   Git  Test Et


Yapimcinin açiklamasi: AspTR Improved sürümüyle beraberiz :) Bu sürümede bir çok yenilik kattik ve bir çok hatayi giderdik. Fakat olusan, gözden kaçan hatalari tespit ettiginizde AspTR Forum'larina yazarsaniz hatalar giderilir ve böylece çok daha güzel bi sisteme sahip oluruz. Peki bu sürümde yeni ne var? - Arkadaslik sistemi ekledik. - Üyelerin kendine açabilecegi blog özelligi ekledik. - Üye profili görünümü çok klasikti. Degistirdik. - Üyelerinde yoruma ihtiyaci olabilecegini düsündük ve üye profiline yorum özelligi getirdik. - Üyelere hayranlik özelligi ekledik. Sevdiginiz, tuttugunuz üyelerin hayranlari olabilirsiniz. - Facebook'taki gibi begenme özelligi yaptik. - NewColors adli tema yaptik. (Sfenksmmy adli üyemize tesekkür ediyoruz.) - Default temasi degistirildi. - Madalya sistemi yaptik. - Forumda kötü mesaji bildirme butonu yaptik. - Dogum günlerinde üyelere mail gitme olayi yaptik. Dogum günlerini kutluyor web siteniz :) - Sayaç sistemini gelistirdik. Tekil çogul, dünkü tekiller çogullar koyuldu. - Üyelik blogu birazda olsa gelistirildi. - Forumda istenilen üyenin mesajlarina silme getirildi. - Forumda konuyu begen özelligi yaptik. - Ayarlar.asp yönetim paneline tasindi. - Foruma BBCode'lerle video ekleme özelligi yaptik. Simdilik bizim aklimiza gelenler bu kadar. Kullandikça yenilikleri fark edeceksiniz. Nasil Kurulur Bu Sistem? - Eger sistemi 0'dan kuracaksaniz bütün dosyalari hostunuza atin. - Sistem klasörüne tam yetki verin. (Yazma - Okuma) - Site adresinizi yazin. - Karsiniza gelen kurulum sihirbazindan kurulumu tamamlayin. - Kurulum tamamlaninca Kur klasörünü mutlaka hostunuzdan silin. Sonra hacklendim, bu sistemde açik var demeyin. Eminim bazi kullanicilarimiz bu klasörü silmeyecek ve hacklendim olaylari artacak :) Kullandigim AspTR 3.0 nasil Improved olacak? Güncelleme Nasil Oluyor? - Ana dizindeki Ayarlar.asp dosyasi hariç bütün dosyalarinizi hostunuza atin. - Sistem klasörüne tam yetki verin. (Yazma - Okuma) - http://www.siteadresi.com/Kur/ seklinde site adresinizi girin. - Güncelleme butonuyla güncelleme islemlerinizi yapin. - Güncelleme tamamlaninca Kur klasörünü mutlaka hostunuzdan silin. Not: Uygulamayi indirebilmek için yönlenmis oldugunuz siteye üye olmaniz gerekmektedir. Bu sart uygulamanin yapimcisi tarafindan konulmaktadir.

Hit: 1459 Telif: AspTR | Eklenme: 20 Ağustos 2009, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 4

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (15) | Tavsiye Et

-


PuzzlePortal v1.0 (tr)     İndir 


Yapimcinin açiklamasi:
----- PuzzlePortal v1.0 ----- Özellikler : - Forum sistemi - Haber sistemi - Dosya indirme sistemi - Döküman sistemi - Toplist sistemi - Video sistemi - Resim galerisi - Dizi sistemi - Flash oyun sistemi - Ilan sistemi - Bilgi Yarismasi sistemi - Site içi arama sistemi - Canli Destek sistemi - Online Messenger servisi - Online Chat - Canli Lig TV - Manset Haber sistemi - Anket sistemi - Aktif Forum Konularini anasayfada gösterme - Reklam Sistemi - Yönetim Paneli - + Blok, + Sayfa, + Eklentiler...

NOT : PD Portal altyapisi kullanilmistir.


Hit: 2230 | Boyut: 7,3 MB | Telif: Puzzle Web Tasarım | Eklenme: 16 Ağustos 2009, Pazar
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 30

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (30) | Tavsiye Et

-

Mizan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Döviz Kurları v2.0 (tr) (Güncellendi)    İndir  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Yapimcinin açiklamasi:
Mizan TCMB Döviz Kuru v2. Mizan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasi (TCMB) döviz kurlari güncellendi. Artik tek bir noktadan (sitenizden) geçmis tarihli TCMB döviz bilgilerine de erisebilirsiniz. Bu isi ASP tabanli doviz.asp ya da doviz_muhasebe.asp dosyasini sitenize include ederek basarabilirsiniz. Degisiklik yapmak serbest. Telif, vs. yok. Mizan Muhasebeci Mali Müsavirlik'in hediyesidir. Tek ricamiz kodu kullananlarin forumumuza kullandiklari sayfanin linkini vermesidir. Forumumuz adresi www.mizan.com.tr/mizan_forum Bilgi paylastikça çogalir. Not: TCMB'den ASP ile daha farkli veri çekmek veya kodda degisiklik yaparken teknik yardim ihtiyaci için lütfen forumumuza mesaj birakiniz veya dogrudan mesaj gönderiniz. Dosyalarin açiklamasi: doviz.asp : TCMB'nin hergün saat 15:30 itibariyle güncelledigi gösterge niteligindeki TCMB kurlarindan Döviz alis ve döviz satis (exchange rates) degerlerini ihtiva eder. Buna ek olarak Eur/Dolar çapraz kur verileri de görülebilir. Ayrica geçmise yönelik sorgulama da yapilabilmektedir. Bu sorgulamada hatali tarih (haftasonu, resmi tatil, eksik seçim, daha açiklanmamis tarih, vs) girilmesi durumunda ilgili hata mesajlari kullaniciya gösterilir. Son olarak en altta marquee seklinde TCMB'nin 1950 tarihinden sonraki tüm döviz kurlari zaman serilerine ulasmak için link verilmistir. doviz_muhasebe.asp : doviz.asp'den farkli olarak Döviz alis ve döviz satis (exchange rates) yerine Teblig No:390'a göre Muhasebecilerin kullanmis oldugu Efektif Alis ve Döviz Alis bilgileri görüntülenir.

Siteye eklemek için zip dosyasini indirdikten ve açtiktan sonra include edeceginiz dosyayi (doviz_muhasebe.asp veya doviz.muhasebe.asp) ve kurlar.asp dosyasini root (döviz bilgilerini yayimlayacaginiz sayfa ile ayni klasör) klasöre kaydedin daha sonra asagidaki kodu döviz bilgilerinin sayfada yayimlanmasini istediginiz yerine ekleyin. Eger doviz.asp/doviz_muhasebe.asp dosyasini root'tan farkli bir yere koyduysaniz asagidaki kodu da ona göre düzenlemeyi unutmayin.


Hit: 1089 | Boyut: 199,9 KB | Telif: Mizan Muhasebe Mali Müşavirlik LTD.ŞTİ. | Eklenme: 7 Ağustos 2009, Cuma
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 9

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (0) | Tavsiye Et

-


VUK Genel Tebliği Sıra No:390 göre Kur Bilgileri (tr)     İndir  Test Et (Ekran Görüntüsü)


Yapimcinin açiklamasi: Muhasebeciler, 17 Ocak 2009 tarihli Resmi Gazetede yayimlanan Vergi Usülleri Kanunu Genel Tebligi Sira No:390 'a göre Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasi (TCMB) Efektif Alis Kuru ve Döviz Alis Kurunun sitenizde yayinlanmasini ister misiniz? Muhasebe islmelerinde kullanilan verileri içeren ASP tabanli bu sayfayi sitenize include ederek bu isi basarabilirsiniz. Degisiklik yapmak serbest. Telif, vs. yok. Mizan Muhasebeci Mali Müsavirlik'in hediyesidir. Tek ricamiz kodu kullananlarin forumumuza kullandiklari sayfanin linkini vermesidir. Bilgi paylastikça çogalir. Not: TCMB'den ASP ile daha farkli veri çekmek veya kodda degisiklik yaparken teknik yardim ihtiyaci için lütfen forumumuza mesaj birakiniz. Döviz bilgileri hafta içi hergün saat 15:30'da güncellenmektedir. Güle güle kullanin... Siteye eklemek için zip dosyasini indirdikten ve açtiktan sonra, root (döviz bilgilerini yayimlayacaginiz sayfa ile ayni klasör) klasöre kaydedin, daha sonra asagidaki kodu döviz bilgilerinin sayfada yayimlanmasini istediginiz yerine ekleyin. doviz_muhasebe.asp dosyasini nereye koyduysaniz asagidaki kodu ona göre düzenlemeyi unutmayin.

Hit: 261 | Boyut: 78 KB | Telif: Mizan Muhasebeci Mali Müşavirlik LTD.ŞTİ. | Eklenme: 2 Ağustos 2009, Pazar
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 1

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (0) | Tavsiye Et

-

Sakirsensoy - Hazır oyun sistemi v1.0 (tr)     İndir 


Yapimcinin açiklamasi: sakirsensoy.com hazir oyun sistemi, eskiden gelistirdigim oyunmoyun ve oynax adli sistemlerden daha gelismis ve daha stabil bir yapiya sahiptir. Bu yeni sürümü 2007 yili ortalarinda kendim için kodlamis ve kisa bir süre kullanmistim. Sonradan oynax.org adli sitem ile pek ilgilenemedigim için siteyi satmak zorunda kalmistim. Aradan geçen süre zarfinda sisteme bazi eklemeler yaptim ve sizlere sunmak istedim ama bir türlü yeterli vakit bulamadim. Nasip bugüneymis. Umarim begenirsiniz. Bu arada sistemi v1.0 sürüm numarasi ve farkli bir isim ile sundum. Çünkü diger sistemlerden sonra aradan epeyce bir vakit geçti. Maziyi canlandirmaya gerek olmadigini düsündüm. Özellikler : -Yönetim paneli gelistirildi ve IFRAME yapisi benimsendi. -Site ile ilgili ayarlarin birkaçi disinda çogu bu yönetim panelinden yapilabiliyor. -Anasayfada en çok oynanan 10 oyun, sizlerin seçebildigi "Seçmece Oyunlar", site kategorileri ve en son yüklenen 25 oyun listelenebiliyor. -Sol blok kisminda en çok oynanan oyunlara ek olarak dost siteler, site istatistikleri ve reklam blogu yer almaktadir. -Kategori gezintilerinde sol blokta o kategoriye ait en çok oynanan 10 oyunun bulundugu blok yer almaktadir. -Oyun oynama kisminda oyunun yüklenisini gösteren bar, yeniden oyna butonu ve oyunu sosyal servisler ile paylasmayi sagliyacak olan addthis.com butonu bulunmaktadir. Ayrica Link paylasimina olanak saglayan küçük bir bölümede burada yer verilmistir. -Oyun altinda, oyunun ait oldugu kategorinin barindirdigi diger oyunlardan 5 adet gösterilmistir. Oyun üstünde oyuna ait küçük bir resim ve oyun bilgileri bölümü bulunmaktadir. -Sitenin üst bölümünde oyunlar içinde arama yapmaya olanak saglayan bir arama kutusu, kullanicilara bilgi vermeye yarayan bir yardim butonu, arama motorlarinin siteyi daha rahat gezmelerine yardimci olacak HTML formatinda bir site haritasi butonu ve en son yüklenen oyunlari RSS besleme formatinda sergilemeye yarayan bir RSS butonu yer almaktadir. Arama kutusu ve Yardim butonu bölümlerinde AJAX sistemi kullanilarak sistemin daha hizli çalismasi saglanmistir. -Site genelinde Arama Motoru Dostu (SEO) link sistemi kullanilmistir. -Sistem genelinde 4 adet reklam sergileme alanina yer verilmistir. Bunlar ; Sol blok, Anasayfa orta kisim, Kategori listeleme üst kisim ve oyun oynama bölümü üst kismidir. Reklam alanlarinin hepsi yönetim panelinden degistirilebilmektedir. -Kategorilerde listelenebilecek oyun adedi, site meta kodlari ve toplist kodlari yönetim panelinde degistirilebilmektedir. -Ve daha aklima gelmeyen birçok özellik. Kurulum: 1-) Öncelikle sistemin sadece SEO link sistemi ile çalistigini belirtmek isterim. Bu sebeple ücretsiz hostinglerde çalismayabilir. 2-) "Oyun" klasörü içerisinde bulunan dosyalarin hepsini sunucumuzdaki herhangi bir alana aktariyoruz. 3-) "vt" klasörüne yazma izni gibi haklar veriyoruz. Bunu sunucunuzun kontrol paneli araciligi ile yapabilirsiniz. Yapamazsaniz hosting firmanizdan yardim talep edin onlar ayarlar. 4-) "vt" klasörü içerisinde yer alan "sakirsensoy.mdb" veritabani dosyasinin ismini sonundaki .mdb ifadesini kaldirmadan sadece "sakirsensoy" kismini istegimize göre degistiriyoruz. Bu adim çok önemli, atlarsaniz veritabaniniz baska kisilerin eline geçebilir. 5-) "vt" klasörü içerisinde bulunan "vt.asp" adli dosyayi herhangi bir editör ile açiyoruz ve "db_isim" adli degiskenin içerigini 4. adimda veritabanina verdigimiz isim ile degistiriyoruz. 6-) 5.adimda yaptigimiz islemlerin aynisini ana dizinde bulunan "admin_vt.asp" adli dosya içinde gerçeklestiriyoruz. 7-) Ana dizinde yer alan "admin_giris.asp" adli dosyayi herhangi bir editör ile açarak en basta bulunan "sifre" adli degiskenin içerigini kendi istegimize göre degistiriyoruz. Bu islemi yaparken sadece tirnak içinde kalan alani degistirmeniz gerektigini unutmayiniz. Ayrica bu adimi atlarsaniz yönetim panelinizin kötü ellere geçebilecegi ihtimalini aklinizdan çikarmayiniz. 8-) Sisteminize SEO destegini saglamak için harekete geçmenin zamani geldi. Öncelikle konuyla ilgili internette ufak bir arastirma yapmanizi öneririm. Ben konuyla ilgili Plesk panel kullananlar için su adreste (http://forum.cilem.net/viewtopic.php?f=2&t=20) küçük bir anlatim buldum. Bu anlatimdaki 404.asp yerine siz bu sistemin ana dizininde bulunan "default.asp" adli dosyayi referans göstermelisiniz. Diger yönetim panelleri için biraz daha arastirma yapmalisiniz veya hosting sirketinizden konuyla ilgili yardim almalisiniz. 9-) Bütün bu adimlari tamamladiktan sonra web tarayiciniz yardimi ile sisteme giris yapiniz. Herhangi bir sorun yok ise sistem çalisir halde ve üzerinde yüklü 30 civari osmanli devleti flash tanitimiyla karsiniza gelecektir. Kategori linklerine ve oyun linklerine tiklayarak sistemin çalisabilirligini test edin. Bir hata almiyorsaniz sorun yok demektir. 10-) Sistemde herhangi bir sorun olmadigini gözlemledikten sonra sira yönetim panelimize giris yapmaya geldi.Bunun için site adresinizin sonuna admin.asp yazin ve giris yapin. Karsiniz sifre giris ekrani çikacaktir. Bu alana 7. adimda belirlediginiz sifreyi girin ve "enter" tusuna basin. Karsiniz Türkçe Olimpiyatlari ile ilgili küçük bir resim ve yönetim paneli menüleri gelecektir. Sol taraftaki menüden sisteme oyun ekleyebilir, kategori ekleyebilir, haftanin oyunlarini belirleyebilir ve site ayarlarini düzenleyebilirsiniz. Öncelikle site ayarlariniz düzenlerseniz sizin için daha iyi olacaktir. 11-) Site Ayarlari bölümüne giris yaptiktan sonra sitenize ait bilgileri girmenizi isteyen bir bölüm belirecektir. Bu bölüme gerekli bilgileri girerken dikkat etmeniz gereken kisim site adresi kismidir. Buraya sitenizin çalisan adresini girmelisiniz. Mesela sistemi "x" klasörü içerisine kurduysaniz adres kismina "http://www.sitem.com/x" gibi bir ibare girmelisiniz. Sonunda "/" isareti olmamasina özen göstermelisiniz. Aksi halde sistemde hatalar olusabilir. 12-) Gerekli olan temel ayarlari hallettikten sonra son olarak üst kisimda bulunan yardim butonuna tiklandiginda karsiniza gelen penceredeki içerigi degistirmek için ana dizinde bulunan "server.asp" adli dosyamizi herhangi bir editör yardimi ile açarak 51. ve 56. satirlar içinde kalan kismi düzenlemelisiniz. 13-) Bundan sonrasi size kalmis. Ister oyun yükleyin, ister kategori ekleyin. Kolay gelsin :) Teknik Destek: Sistem ile ilgili gerekli teknik destegi alttaki linkte bulunan sayfaya yorum atarak alabilirsiniz. Yalniz sunucu ile ilgili ayarlamalar ve sorunlar teknik destek kapsamina girmez haberiniz ola. O is hosting firmasina aittir. Kalin saglicakla. Teknik Destek Sayfasi : http://blog.sakirsensoy.com/hazir-oyun-sistemi

Hit: 1910 | Boyut: 889,4 KB | Telif: Şakir ŞENSOY | Eklenme: 18 Haziran 2009, Perşembe
Fiyatı: Ücretsiz | Puan: 39

Hata Bildir | Yorum Yaz/Göster (2) | Tavsiye Et

-

Sayfalar :  <<  < - 1 - 2 - 3 4 5  >   >>

ANASAYFA | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | REKLAM | DESTEKLEYENLER | İLETİŞİM
ASP İndir © 2001 - 2024 |

ASP İndir, Radore Hosting'de barındırılmaktadır.

Web Tasarımı: ASP İndir | Kodlama: Can "FiNaRFiN" HANHAN , Korkut TAHAOĞLU, Göktuğ İÇÖZ

Sitemize editör, ziyaretçi ya da üyelerimiz tarafından eklenen hiç bir veriden ayrıca tüm diğer site linklerinden, ASP İndir sorumlu değildir.

0,44 - #7.05.2024 04:07:19#